Tribuna
Regulile de circulație se schimbă în zona Stadionului Municipal
Laura BUCIU
2672 vizualizari
Regulile de circulație se schimbă în zona Stadionului Municipal

Modernizarea Stadionului Municipal Sibiu a implicat și reconfigurarea sensului giratoriu situat la intersecția străzilor Nicolaus Olahus și Octavian Goga.

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu împreună cu reprezentanții Direcției Tehnice din cadrul Primăriei municipiului Sibiu au stabilit necesitatea înființării pe strada Nicolaus Olahus a unei benzi dedicate exclusiv virajului la dreapta către strada Octavian Goga.

Din sens opus, șoferii care circulă spre strada Școala de Înot, pot alege banda unu de circulație, destinată exclusiv circulației pe direcția înainte.

Cele două benzi de circulație anterior menționate au fost delimitate prin marcaj longitudinal continuu, fiind astfel INTERZISĂ pătrunderea pe acestea sau părăsirea lor până la întâlnirea marcajului longitudinal discontinuu.

Pe strada Octavian Goga au fost înființate 2 benzi de circulație: una pentru circulația spre dreapta, spre bvd-ul Mihai Viteazu și una spre stânga, spre strada Școala de Înot.

Polițiștii îi roagă, astfel, pe șoferi să se încadreze din timp pe banda corespunzătoare direcției de mers voite și să circule numai în direcțiile permise de marcajele rutiere întâlnite premergător intrării în sensul giratoriu.

Încălcarea marcajului longitudinal continuu constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 870 lei și 1.160 lei.

 


comentarii
4 comentarii

Brici. Dar degeaba. Cand e meci n-ai ce sa cauti cu masina pe acolo. Stadionul trebuia facut in afara orasului. Unde era loc si nu bloca un juma' de oras in zi de meci.
28.11.2022 19:39
"Pe strada Octavian Goga au fost înființate 2 benzi de circulație: una pentru circulația spre dreapta, spre bvd-ul Mihai Viteazu și una spre stânga, spre strada Școala de Înot." De unde vine maşinile care vor folosi aceste două benzi?? Pe str Dimitrie Anghel e indicator obligatoriu la stânga, pe O. Goga spre Dumbravă...
În plus, considerați normală/logică, etc, construirea acelei "insule" în dreptul străzii Dimitrie Anghel, cu consecința obligării celor ce vin de pe această stradă să vireze la stânga pe Goga, chiar dacă ar fi vrut să meargă spre Școala de Înot??
2. Care e logica "construcției" din mijlocul drumului, în dreptul casei cu nr 2 de pe str O. Goga?!
locuitor din zona
28.11.2022 22:35
@19.39
Da, da, numai ca asta e realitatea, lasa "trebuia sa".
Iar oamenii pot sa vina si pe jos sau cu autobuzul. In plus, stadionul e mic, 12500 de locuri e clar un numar care e ok si in zone centrale. Nu ca nu ar fi mult mai mari tot i zone centrale...
29.11.2022 16:49
Cum se schimbă?Vom circula pe stanga?Nu mai oprim la semafoare?Ori mergem clacsonind ca la nuntă?Abia aștept!
Vitezomanul Gic?
30.11.2022 06:48
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA