Tribuna
Apa Canal
Regula coșului la magazinele din Capitală. Când se termină coșurile, clienții așteaptă afară
Regula coșului la magazinele din Capitală. Când se termină coșurile, clienții așteaptă afară

Magazinele din București ar putea restrânge accesul clienților în afara unui anumit număr, printr-o nouă metodă anunțată de prefectul Capitalei, Alin Stoica.

„Calculezi pentru suprafața magazinului, se calculează numărul de clienți care este optim în așa fel încât să poți să păstrezi distanțarea de 2 metri. Calculând acel număr, pui la dispoziția clienților un număr de coșuri egal cu numărul de clienți pe care îi lași la un moment dat să intre în magazin”, a explicat Alin Stoica, la Digi 24.

În magazin va fi permis accesul pentru atâți clienți câte coșuri sunt puse la dispoziție, restul vor intra pe măsură ce clienți dinăuntru vor termina cumpărăturile.
„Când se termină coșurile, clienții vor aștepta afară, cu distanțare de 2 metri, până în momentul în care se va elibera un coș sau un cărucior”, a mai spus prefectul, precizând că „evident că vor trebui și clienții să înțeleagă că nu pot zăbovi foarte mult în magazin”, a explicat prefectul.

Măsura a fost propusă miercuri la Prefectura Capitalei, într-o ședință online, cu reprezentanții horeca, ai marilor magazine și cu micii comercianți.

 

 

comentarii
4 comentarii

sunteti nebuni de legat
07.04.2021 14:39
Metoda e veche. Se practica anul trecut la Pitesti.
07.04.2021 15:22
imbecilism...sta cineva afara sa dezinfecteze cosurile pe care toti pun mana unul dupa altul?
Made by Dorel!
07.04.2021 15:25
Masura asta se aplica anul trecut în Belgia și da....exista o persoana care dezinfecta fiecare cărucior utilizat . Înainte de a-l transmite noului purtător era serios "toaletat" . În prezent nu mai exista angajatul , dar fiecare magazin ( indiferent de dimensiune) are un punct cu produse de igienizare la întrarea în magazin. Întrarea în magazin fără cărucior nu este permisa.
08.04.2021 23:35
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA