Tribuna
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „Împreună pentru Sănătate”
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „Împreună pentru Sănătate”
© arhiva Tribuna

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu lucrează constant, alături de partenerii săi de nădejde, pentru a crește calitatea actului medical și confortul pacienților care îi trec pragul. Unul din principalii eroi este Asociația „Împreună pentru Sănătate”, al cărei scop este întocmai atragerea de fonduri bănești și bunuri materiale care susțin activitatea spitalului sibian. Comunitatea poate să susțină activitatea asociației și, implicit, a spitalului, redirecționând 3,5% din impozitul pe venit, a transmis Dr. Daniel Chelcea, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

„Un gest simplu pe care fiecare dintre noi îl poate face și anul acesta pentru a deveni erou al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu este completarea declarației prin care 3,5% din impozitul pe venit sunt redirecționați către Asociația „Împreună pentru Sănătate”, bani care merg direct către lista lungă de aparaturi și reparații atât de necesare pentru ca activitatea unității spitalicești să continue și, mai ales, să evolueze.

Este un gest simplu, rapid, care ne arată puterea comunității. Puterea ta, în calitate de cetățean, puterea noastră, a tuturor. Nu ezita! Implică-te și contribuie la salvarea de vieți omenești!

Toți cei care doresc să sprijine acest demers pot contribui prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „Împreună pentru sănătate”. Formularul, completat cu datele asociației, poate fi descărcat de pe www.scjus.ro sau puteți intra în posesia lui la Compartimentul „Secretariat, Relații publice și Juridic” din cadrul spitalului.

După completarea cu datele dvs., formularul trebuie depus la Compartimentul „Secretariat, Relații publice și Juridic” din cadrul spitalului (clădirea Direcțiunii) până în data de 2 mai 2023 sau puteți să îl trimiteți pe e-mail la adresa juridic@scjus.ro”, a precizat Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Despre Asociația “Împreună pentru sănătate”

Asociația “Împreună pentru sănătate” a fost înființată în anul 2021 având drept scop atragerea de fonduri bănești și bunuri materiale în vederea susținerii activității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru îmbunătățirea condițiilor de acordare a asistenței medicale pacienților unității medicale. Cunoscând realitățile și nevoile stringente ale unităților sanitare cu paturi, asociația are ca obiectiv facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populației.

 

 


comentarii
1 comentarii

Povesti ardelenesti! Pentru un CT astepti mult si bine! Aparatul de eadioterapie e mai mult stricat...
15.02.2024 16:46
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA