Tribuna
Recuperare medicală cu cea mai nouă tehnologie, la RMN Diagnostica Sibiu
Recuperare medicală cu cea mai nouă tehnologie, la RMN Diagnostica Sibiu

Recuperarea medicală și menținerea sănătății pot fi realizate cu succes în cadrul centrului medical RMN Diagnostica Sibiu, prin proceduri de fizioterapie și kinetoterapie.

Cu ajutorul recuperării medicale se realizează: Ameliorarea durerii / Redobândirea mobilității articulare și a forței musculare / Diminuarea perioadei de spitalizare/ Creșterea gradului de coordonare, echilibru și control / Reducerea deficitului funcțional / Reeducarea sensibilității / Acomodarea fizică și mentală cu anumite schimbări cauzate de boală / Îmbunătățirea performanțelor fizice.

 

Are aplicații în numeroase domenii medicale, cum ar fi:

 • Ortopedie-traumatologie: entorse, luxații, fracturi, artroplastii (proteze).
 • Neurologie: hemipareze, tetrapareze, parapareze, pareze/paralizii de nervi periferici, polineuropatii, scleroză multiplă, boala Parkinson etc.
 • Reumatologie: artroze (coxartroză, gonartroză etc), discopatii/hernii lombare, cervicale, spondilită anchilozanta, poliartrită reumatoidă, gută, tendinite, bursite etc.
 • Cardiologie: creșterea capacității la efort după: infarct miocardic, angioplastie coronariană cu implantare de stent,  intervenție chirurgicală de by-pass aorto-coronarian; boli vasculare (tulburări de circulație arterială sau venoasă)
 • Pneumologie: bronșite cronice, astm bronșic, fibroză pulmonară, recuperare post Covid.
 • Medicină sportivă, ORL, Ginecologie, Dermatologie, Stomatologie.

 

Departamentul de Reabilitare medicală a centrului  RMN Diagnostica Sibiu oferă servicii medicale la cel mai înalt standard de calitate, personalul medical fiind instruit să asigure tratamente complexe utilizând aparatură de ultimă generație.

Planul de tratament este stabilit de către medicul specialist în funcție de stadiul bolii și de afecțiunile coexistente. Procedurile medicale care se pot efectua în cadrul centrului sunt:

 • electroterapie: curenți TENS, diadinamici, Trabert, interferențiali, exponențiali
 • ultrasunete
 • laserterapie
 • magnetoterapie
 • crioterapie
 • parafină
 • masaj

 

Pe lângă aceste metode clasice de recuperare medicală, personalul specializat al RMN Diagnostica Sibiu folosește tehnologii și echipamente performante, de cea mai nouă generație, cum ar fi CareTherapy și Super Inductive System (SIS).

CareTherapy® este un echipament unic ce combină efectele terapeutice a trei sisteme simultan. Acesta este dedicat amplificării capacității organismului de refacere tisulară, indiferent de originea leziunii, scurtând timpii de refacere.

Tehnologia Sistemului Superinductive (SIS) folosește energia unică a câmpului magnetic de înaltă intensitate. Gama variată de frecvențe face că SIS să poată fi indicat în toate stadiile afecțiunilor dureroase.

Echipa formată din medici de reabilitare fizică, asistenți medicali, fiziokinetoterapeuți și maseuri vă așteaptă la RMN Diagnostica Sibiu, cu toții contribuind la crearea unui program de recuperare rapid, cu rezultate foarte bune, care să vă redea mobilitatea și sănătatea fizică.

 

RMN Diagnostica Sibiu
Strada Someșului nr. 19
Telefon : 0269243121

www.rmn-diagnostica.ro

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA