Tribuna
Răzvan Pop, PNL: „Puteţi decide dacă Sibiul rămâne un oraş atractiv şi primitor, sau Sibiul devine un oraş de anvergură!”
Răzvan Pop, PNL: „Puteţi decide dacă Sibiul rămâne un oraş atractiv şi primitor, sau Sibiul devine un oraş de anvergură!”

Publicitate electorală

Un vot dat într-o zi marchează viitorul unei comunităţi pentru patru ani. Acesta este semnalul transmis sibienilor de către candidatul PNL la Primăria Sibiu, Răzvan Pop, sfătuindu-i pe sibieni să-şi cântărească foarte bine votul din 5 iunie.

  • "În 5 iunie aveţi şansa să contribuiţi la un viitor în creştere pentru oraşul şi judeţul nostru! Este un moment de răscruce, în care dumneavoastră, sibienii, aveţi rolul principal. Puteţi decide dacă Sibiul rămâne un oraş atractiv şi primitor, sau Sibiul devine un oraş de anvergură, dezvoltat până în ultimul cartier. Sibiul chiar poate deveni un pol de dezvoltare pentru toată Transilvania! Nu-i lăsaţi pe alţii să hotărască pentru dumneavoastră! Aveţi un drept, dar şi o responsabilitate de cetăţean, pentru copiii noştri. Împreună putem face ca vocea noastră să conteze! Stă în ştampila noastră să facem un Sibiu metropolitan: un oraş mare, care să aibă puterea de a atrage investitori. Stă în votul nostru să facem un Sibiu mai verde, un loc în care copiii noştri să crească armonios", susţine preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Sibiu.

Răzvan Pop spune că echipa PNL Sibiu are soluţii concrete, viabile, pentru problemele oraşului.

  • „Am identificat toate problemele sibienilor din fiecare zonă a oraşului în parte şi ştim ce avem de făcut. Vă rugăm să ne daţi posibilitatea de a face rânduială în oraşul nostru până în ultimul colţişor. Agenda noastră este completată cu proiectele dumneavoastră pentru oraş. Suntem pregătiţi să facem administraţie bună şi în interesul dumneavoastră! Avem însă nevoie de votul dumneavoastră pentru ca planurile noastre să vă servească!”, spune candidatul PNL.
  • „În 5 iunie puteţi decide! Mergeţi la vot! Hotărâţi cum vreţi să arate oraşul nostru! Nu ezitaţi! VOTAţI PENTRU Dumneavoastră! Daţi SIBIUL PE MÂINI BUNE!”, este îndemnul candidatului PNL, Răzvan Pop.


comentarii
2 comentarii

si i-o pus pe ai nostri pe lista neagra de black sites? asta numai din cauza ca lista alba a fost toata ocupata de la inceput ,mai au si un loc mai special,linga prima treapta la portalul armeniei,carpele revolutie lazarusilor romani bune de sters geamurile noilor afise ,,fumatul interzis'' sub varstra de 18 ani
-
24.05.2016 23:53
sibiul nu poate fi in acelasi timp primitor, atractiv si de anvergura? atributele astea se exclud unul pe altul?
marius
27.05.2016 08:07
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA