Tribuna
PNL
Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, primii trei candidați PNL pentru Parlamentul European. Klaus Iohannis: „Echipa PNL, o echipă foarte tare!”
ADVERTORIAL
1183 vizualizari
Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, primii trei candidați PNL pentru Parlamentul European. Klaus Iohannis: „Echipa PNL, o echipă foarte tare!”
comentarii
4 comentarii

Ce sa faceti cu ei -???( cu banii aia ??) sa invatati copii de la gradinita -- despre sex?? Fiindca scoli ,spitale chiar daca sunt , va doare in fund sa le pastrati curate si functionale -- Sunt satul de gargara politica treceti la actiune -- in primul rind -- incurajati investitiile interne , sprijiniti, nu darimati intentiile conationalilor de a face ceva pentru tara -- nu mai imprumutati bani de la camatarii straini -- Luptati pentru ca tara sa ramina asa cum a fost zidita de mosii stramosii nostri - nu o dati strainilor -- reinvigorati industria necesara tarii -- Terminati cu razboiul intern -- treceti la fapte si luotati pentru -UNITATEA -poporului -- PROPUN CA NOUL -PRESEDINTE sa fie RADU MORARU--- independent om cu viziune patriotica
mike
21.04.2019 20:59
Cu Rareș Bogdan pe primul loc la alegeri eu o sa votez cu PSD!
Un pnl-ist !
21.04.2019 21:11
Și eu, practic partidul m-a forțat să votez PSD. Asta este. Acasă nu pot sta că trebuie să-mi fac datoria de cetățean.
alt PNL-ist
22.04.2019 08:18
TARE PROSTI,SAU CUM?
bum
23.04.2019 09:36
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia