Tribuna
Sevis
Rapelul la "Vaccinează-te cu stil!" la Muzeul Național Brukenthal
Rapelul la

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu anunţă că își deschide porțile "în anul aniversar 3 secole Brukenthal, la împlinirea a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, și găzduiește în curtea Palatului Brukenthal din Piața Mare nr. 4, rapelul celor care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai a.c., dar și o campanie de vaccinare pentru cei care încă nu au făcut acest lucru".
Maratonul de vaccinare este organizat de Muzeul Național Brukenthal împreună cu Instituția Prefectului Județului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson, iar accesul va fi liber, fără programare, între orele 9 și 19, în zilele de 12 ţi 13 iunie. Alternativ cu maratonul vaccinării, Muzeul Național Brukenthal va fi deschis spre vizitare.

comentarii
1 comentarii

Tragedie la Bacău: Un licean de 18 ani a făcut infarct după rapelul cu vaccinul Pfizer. Medicii acuză proteina spike. Un student din Cluj a decedat tot după Pfizer. Național: Cine răspunde?
09.06.2021 09:17
Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia