Tribuna
AFF
Raluca Turcan, la cuțite cu Florin Cîțu. Turcan: „Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii”. Cîțu : „Turcan să își asume dacă nu mai sunt bani”
Raluca Turcan, la cuțite cu Florin Cîțu. Turcan: „Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii”. Cîțu : „Turcan să își asume dacă nu mai sunt bani”
© Razvan NEGRU/Arhiva

O prietenie de un Congres – atât a rămas între Florin Cîțu și Raluca Turcan. Ministrul Muncii a lansat săgeți către cel pe care în vară îl susținea pentru a ocupa funcția de președinte al PNL, în locul lui Ludovic Orban. Imediat ce a ajuns președine, Cîțu pare să își fi uitat promisiunile, iar Turcan îi aduce aminte. De asemenea, liderul PNL Sibiu îi cere lui Florin Cîțu demisia pentru că s-a aliat cu PSD.

În calitate de vicepreședinte al PNL la nivel central, Raluca Turcan a lansat un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD”, a transmis Turcan.

Redăm itegral mesajul transmis de Raluca Turcan colegilor săi din conducerea PNL, citat de Mediafax.

„Dragi colegi, am decis să nu particip la această ședință întrucât votul mi-a fost deja deturnat o dată, și doresc să nu se mai întâmple lucrul acesta din nou. Doresc însă să cunoașteti părerea mea despre evenimentele în desfășurare. Consider că echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. În primul rând s-a plecat la drum cu o minciună. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu mă refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu și al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Și doar în folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o fraudă asupra votului colegilor.

Din tot ce am citit în presă, nu am văzut nicio idee politică, de viziune, de la negociatorii partidului pe care să o vedem transpusă in avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat în fiecare zi teme, la care voi reacționați.

Este puțin spus că s-a negociat în genunchi.

Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale.

Aș spune că e de domeniul patologicului.

Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez.

NIMIC din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni.

Și nu numai de minciuni, dar și de lipsă de responsabilitate!

Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov.) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook.

Cu toții i-am reproșat lui Orban că nu a negociat în interesul partidului. Dacă el nu a făcut-o, voi în interesul cui ați făcut-o? Cu siguranță nu al PNL!

Când am fost convinsă că negocierea lui Ludovic cu USR e proastă, m-am ridicat de la masă. La fel și Rareș, și Robert, și ceilalți mi-ați dat dreptate. Cum arată negocierea făcută de voi, comparativ cu negocierea lui Orban?

Eu atunci m-am ridicat și am plecat. Voi ce ați făcut acum? V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine.

Vă cer să ieșiti voi acum public, să spuneți că ați negociat mai bine ca Orban!

În aceste negocieri, președintele partidului a negociat doar pentru el. Atât. Nimic altceva!!! Motivele? O să le aflăm, cu siguranță! Dar cu un preț prea mare plătit de partid.

Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniștri. Niciunul. Ați ignorat până și cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele în alegeri (pe care PSD-ul, spre deosebire de voi, nu l-a ignorat).

Și-atunci, vă mirați că PNL se confruntă cu un asemenea val de critici, câtă vreme voi acționați în afara unei legitimități politice firești?

Închei spunând, momentul acesta este o rușine pentru PNL și cred că președintele PNL ar trebui să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere!

VOTUL MEU ESTE ÎMPOTRIVĂ!”.

 

Cîțu a reacționat la criticile lui Turcan : „Să își asume”

 

Florin Cîțu a reacționat la mesajul intern transmis de Raluca Turcan și a spus că ea a este ministrul Muncii și dacă nu mai sunt bani, tot ea trebuie să își asume: „Este ministrul Muncii. Să-și asume dacă nu mai sunt bani de pensii”.

„Dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința de luni a BPN, nu în presă”, a spus Florin Cîțu.

 

comentarii
8 comentarii

numai din presa-frua turcan o sunat la toti pdlistii/pnlisti,psdei,userei sa CEARA fonctie de ministereasa ca fara IA nu se mai POATI,asa e cind esti pdl-base,udrista,ebista si total IPOCRITA.La Botoshani cu tini si cu familia ta.
adt3
22.11.2021 17:13
Proasta asta e ultima care ar trebui sa vorbeasca.
Pentru un post de ministru a dus PNL SIBIU in groapa.
Iar cei care au sprijinit aceasta alianta pnl psd sa se duca in fata oglinzii sa isi dea 2 palme si sa dispara din acest partid pe care lau distrus.
Vivi Dragan
22.11.2021 18:25
Ce frumos bronzata este Raluca.A grijit-o Orban la plaja si a luat si salar de Vice -Premiera.La muscat pana la os pe Orban ocrotitorul ei si a mers pe mana lui Citu, betivanul si drogatul care a facut puscarie in America.Asa este cand te incurci cu Citu.Pai americanii l-au tinut una sau doua nopti la parnaie pentru-ca era drogat si beat.Un drogat e mult mai periculos decat unul beat,pentru-ca are acces la arme si isi face dreptate dupa capul lui.Citu asta este cidat,nici o femeie nu roieste in jurul lui.E ceva cu el,poate este fetita.
yyy
23.11.2021 01:27
"Prostul adevar graieste". Stie Turcan ceva de spune "si banii de la pensii" ii joci la poker. Ar fi interesat de aflat ce bani i-a mai jucat la poker, cumva si cei imprumutati ?
23.11.2021 17:19
Doua figuri sinistre din politica romaneasca... Nici Ceausescu cu Leana lui nu erau asa de nesuferiti...
23.11.2021 21:24
EXEMPLU CLASIC DE CARACTER DE POLITICIAN! PUPAM DOSURI CAT AVEM INTERES APOI ALEGEM VARIANTA MAI AVANTAJOASA PENTRU NOI. CE INTERES NATIONAL!? JIGODII MIORITICE!
AUREL
24.11.2021 08:36
La pușcărie vor ajunge, amândoi! Rușine, Sibiu și Vâlcea!
B.Utoru
24.11.2021 09:12
"Poza cu imbecili" - este titlul compozitiei fotografice premiata la festivalul international de arta fotografica dedicata celor mai prosti oameni in viata!!!!!
Van Gogu
24.11.2021 10:24
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA