Tribuna
Raluca Turcan despre relația cu SOMA: „Am propriile nemulțumiri legate de activitatea firmei”
Raluca Turcan despre relația cu SOMA: „Am propriile nemulțumiri legate de activitatea firmei”

Pentru că de-a lungul timpului au apărut în spațiul public, îndeosebi în secțiunea „Comentarii” a unor publicații și pe rețelele de socializare, anumite afirmații ce vorbeau despre legături care ar exista între deputatul PNL Raluca Turcan și firma SOMA, Tribuna a solicitat un punct de vedere actualului ministru al Muncii. Deputatul de Sibiu și ministru al Muncii, Raluca Turcan, spune că nu are nicio legătură cu firma care asigură colectarea deșeurilor din Sibiu, mai mult, aceasta susținând că, în calitate de locuitor al Sibiului, are unele nemulțumiri în privința activității SOMA.

Redăm integral răspunsul transmis de liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan.

„Asocierea firmei Soma cu persoana mea a început ca o diversiune politica în urma cu mai mulți ani, în timpul unei campanii electorale.

Ca să fie foarte clar, precizez că nici eu nici soțul meu și nimeni dintre rudele noastre (părinți, sora lui Valeriu, unchi, veri, nepoți) nu avem vreo legătură, de niciun fel, cu firma respectivă.

Nu am fost și nici nu suntem în relații de vreun fel cu firma respectivă (alta decât că ridică gunoiul și de la poarta noastră) sau cu vreo altă firmă de salubritate.

Mai trebuie să știți un lucru: în trecutul recent sau mai îndepărtat, atât eu cât și soțul meu am trecut prin ample verificări înaintea ocupării funcțiilor publice, în urma cărora fiți siguri că s-ar fi aflat cu certitudine dacă eu și soțul am fi avut vreo legătură cu vreo firma de salubritate.

În calitate de cetățean loial al Sibiului, am propriile nemulțumiri legate de activitatea respectivei firme. Mai mult, nu știu câți sibieni pot spune că sunt mulțumiți de serviciile prestate de respectiva firmă. În mod cert nu foarte mulți.

Toți oamenii care mă cunosc personal știu că nu sunt tolerantă cu cei care nu își fac treaba.

Dar ca oamenii să înțeleagă foarte exact, precizez că activitatea respectivei firme nu a intrat vreodată și nu intra în aria mea de responsabilitate directă, ca să pot lua măsuri în consecință, având în vedere nemulțumirea evidentă a sibienilor pe tema costurilor legate de calitatea și prețul serviciilor de salubritate. Cu mulțumiri că mi-ați dat șansa să clarific această chestiune, Raluca Turcan”.

comentarii
10 comentarii

bine spus nu direct dar indirect poate
ssb
09.01.2021 16:53
Pai,inseamna ca Dumbrava e murdar la fund si a ramas fara pampers.
gogu
09.01.2021 17:59
Doamna Raluca,va rugam ,prin demnitatea care o detineti la nivelul executivului,actiionati in interesul cetatenilor ,respectiv Contractele de salubrizare trebuie incheiate direct cu prestatorul .
In acest fel se intra in legalitate ,pretatorul o sa fie mult mai responsabil ,iar taxa o va stabili piata.
Multumesc!
moldovan
09.01.2021 18:06
Si totusi, a cui e firma? A sorei mamei soacrei mari?
10.01.2021 08:03
SA MORI TU?????
STEFAN
10.01.2021 15:54
Foarte bine punctat, dna Liliana Moga!
11.01.2021 14:22
nu cred chestia cu familia aste e educatie de snapsa(un fel de fost stefan gheiorgiu comunist)si moscova
acum citva ani la tv nu citi ani are
sfatuies pe toti sa nu plateste taxa de 450 de lei ca e hotie
nu platesc ce patesc
mincinoasa de botosani
adt3
11.01.2021 18:08
Moldoveanca corupta.
Sibian trist
12.01.2021 01:35
Raluca,prin faptul că - deși evidențele arată că ești moldoveancă și prin urmare ar fi fost normal să candidezi la judetul tau natal Botosani - ți-a lipsit demnitatea și decenta să te retragi din jud. Sibiu, eu nu am votat PNL pe 06.12. In al doilea dar nu în ultimul rând, d-ta ești cetățean al Sibiului, cum sunt eu cetățean al municipiului Botoșani. Marș înapoi la Botoșani și nu mai parazita viața publică din judetul Sibiu!
Nicu Ardeleanu
12.01.2021 16:03
M-ai debusolat! Se aude ca e firma ta
Eu
14.01.2021 15:18
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia