Tribuna
Raluca Turcan: „Ce a rămas din PSD – ALDE? Nimic!”
ADVERTORIAL
884 vizualizari
Raluca Turcan: „Ce a rămas din PSD – ALDE? Nimic!”

PSD-ALDE a abandonat trecerea remanierii guvernamentale prin parlament pentru că și-au dat seama că au pierdut majoritatea parlamentară. Parlamentari PSD sunt apostrofați pe stradă, fiind acuzați de români că s-au coalizat cu infractorii. În sondajele de opinie, PNL a depășit PSD, iar social-democrații au în acest moment cel mai mic procent de după alegerile din 2016.

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că nu este deloc întâmplătoare această situație, iar în 26 mai românii vor spune răspicat DA pentru o altfel de politică și DA pentru eliberarea justiției de sub asediul infractorilor. „Referendumul din 26 va fi o lecţie pentru toţi aceia care cred că, odată ajunşi la putere, pot confisca instituţiile statului. Va fi o lecţie pentru toţi aceia care, a doua zi după alegeri, se ocupă cu prioritate de interesul personal, în detrimentul celor mulţi. PNL susţine întru totul demersul preşedintelui de a organiza un referendum naţional în data de 26 mai. Este cel mai bun moment pentru ca pe agenda publică şi a instituţiilor să ajungă adevăratele priorităţi ale societăţii noastre: lipsa autostrăzilor, spitalele cu grave probleme, şcolile învechite, copiii care mor cu zile, chiar înainte de a se naşte. Despre asta este şi referendumul și votul pe legile justiției în Parlament. Da, noi, toţi românii, chiar vrem să punem punct obsesiilor pe care le au cei din PSD, de control absolut şi personal, să aducem decizia politică la problemele pe care România le are cu adevărat. Nu există niciun alt partid în afara de PNL care să învingă PSD în alegeri! Nu ne permitem experimente. Președintele Klaus Iohannis are nevoie de guvern pentru a face ce și-a propus”, a susţinut Raluca Turcan.

 

Au pierdut majoritatea parlamentară

 

PSD – ALDE a renunțat marți să treacă prin votul parlamentului remanierea Guvernului Dăncilă, recunoscând practic că nu mai au majoritate. ”Coaliția de Guvernare PSD-ALDE a rămas fără majoritate în Parlament! Nimic nu dovedește mai bine acest lucru decât faptul că Liviu Dragnea NU mai vine cu restructurarea Guvernului. A încercat să forțeze remanierea, a eșuat. Guvernul PSD-ALDE are oficial zilele numărate. După trei propuneri de miniştri, care mai de care mai slabe şi mai inadecvate, acum renunță la a cere votul Parlamentului. Pentru că nu mai au susținere! Altfel, nu ar fi avut nicio reținere ca în săptămâna mare să pângărească misiunea publică pe care o au ca să-și pună lupii paznici la oi. Preşedintele Iohannis le-a arătat că îşi bat joc de ţară și a demonstrat maximă responsabilitate pentru România şi români.  Aveam iarăşi miniştri interimari, după ce Dragnea a perindat prin Guvern peste 70 de miniştri, în numai 2 ani şi jumătate. Ce au făcut ei pentru România? Nimic!”, a mai spus liderul PNL Sibiu.

 

PNL, peste PSD în sondaje

 

Site-ul politico.eu confirmă picajul PSD în opțiunile de vot. Într-o analiză publicată pe site-ul politico.eu, liberalii sunt cotați cu 26% la alegerile europarlamentare, în timp ce social-democrații au scăzut la 24%, cel mai mic procent de când se află la guvernare. Site-ul Politico.eu face o comparație între scorul obținut de partidele din România la alegerile din 2014 și predicțiile pentru 2019, iar prognoza se actualizează în fiecare lună, până la alegerile europarlamentare.

comentarii
8 comentarii

Du-te dna in Botsheni sa vezi cea mai ramas din judetul matale natal. Ce cauti n Ardeal, intre ardeleni?
24.04.2019 22:12
Tu, turcano, noi ardelenii NU TE MAI PUTEM VEDEA!!!! Ai priceput? Dispari!
24.04.2019 22:15
pana una alta au ales-o ardelenii !

vezi ca in Ardeal si mai ales in Sibiu psd a fost primul de la coada de la Revolutie incoace !

asa ca nu mai comenta tu pentru altii, ca pe aici aia care traiesc din ajutor social plus alocatia de postac psd din kiseleff sunt mai putini ca degetele de la o mana.
iar face spume asistatul psd
25.04.2019 11:33
vrea la ciolan!aceasta PDLIST/BASISTA iubi stolo
sotul purtator de vorbe la base/boc pupin.....lui nutzi
sint in sibiu muli liberali de liberari
aceasta ex studenta moscovita vrea sa ia smintina sibienilor ;ibrtali
raus la botoshani!
ardeo
25.04.2019 13:12
ardeo mai treci pe la scoala !

oops, nu poti ca te da afara din psd daca treci de clasa a IV-a !!!
mare-i gradina Domnului
25.04.2019 13:22
Oricum ar fi pesedeul si oricat de de dreapta am fi, noi, sibienii, ne-am saturat de mercenari si de venetici! Chiar nu se gaseste niciun om integru in judetul nostru de trebuie sa aceptam politicieni din alte judete?
25.04.2019 20:31
pintru maare-i gardina
-oricine are drept la opinie
-nus psdista,pnlista PDLISTA-NICI UN PARTID-
pe site parlement roman e cv RALUCA TURCAN cu studii LA MOSCOVA
si l la SNPSA(NU STIU DACA E CORESCT SCRIS)
unde o studiat dreptul>o profesat la bara?
nu la aia orizontala
LA AIA VERICALA
ardeo
26.04.2019 13:53
cum de are sholdoveanca succes la Sibieni ? e raul intruchipat li se baga pe sub piele si i devoreaza din interior ,da inca nu sau prins ...pe linie politica ? pe Ariton la terminat ,pe Cazan la terminat pe Tamaian la terminat pe Stolo la terminat da pe asta alltfel ....firma de salubritate si a aduso in moldova la Sibiu .... dati inainte si alegeti naluca curcan si in 4-5 ani veti vedea unde ajungeti o sa i pupati poalelel la doamna ...
No mai da bine zaci
27.04.2019 20:43
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia