Tribuna
Radu, fiul fostului primar al Șelimbărului, Daniel Maricuța, condamnat cu suspendare
Radu, fiul fostului primar al Șelimbărului, Daniel Maricuța, condamnat cu suspendare
© instagram

Radu, fiul fostului primar al comunei Șelimbăr, Daniel Maricuța, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins băut la volan. Decizia Judecătoriei Sibiu nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Soluția magistraților în dosarul înregistrat în noiembrie 2018 a fost ca Ioan radu Maricuța să ispășească pedeapsa de 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Magistrații au hotărât să dispună amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani de la rămânerea definitivă a sentinței.

În această perioadă, Radu Maricuța trebuie să respecte mai multe măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Sibiu, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Sentința a fost pronunţată în şedinţă publică, luni, pe 1 aprilie și este cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Fiul fostului primar al comunei Şelimbăr, Daniel Maricuţa, Radu, a fost prins băut la volan, la începutul lunii iunie 2017. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, după ce acesta nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

În jurul orei 3 dimineața, în timpul unei razii, unui şofer i s-au dat semnale de oprire pe strada Siretului, din municipiul Sibiu, însă acesta şi-a continuat deplasarea, până la intersecţia DN 1 cu Drumul Judeţean Sibiu – Cisnădie. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 la mie alcool pur în aerul expirat. Era vorba de Radu Maricuța.

Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde i s-au recoltat două probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru că a circulat pe drumurile publice după ce a consumat alcool.

 

comentarii
3 comentarii

Auzi că-i suspendat,de gât trebuia suspendat.
pepe
02.04.2019 21:36
mai mare rusinea ...
socrate
03.04.2019 02:27
Lasa-l sa fie liber, sa o poata curta pe daniela crudu... Ar trai si ea bine...
///
03.04.2019 22:14
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia