Tribuna
Punerea în vânzare a biletelor FITS 2020, amânată în perioada stării de urgență
Andra MARINESCU
989 vizualizari
Punerea în vânzare a biletelor FITS 2020, amânată în perioada stării de urgență
Punerea în vânzare a biletelor pentru ediția 2020 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se amână în perioada stării de urgență.

 

Ca urmare a celor mai recente reglementări legislative și măsuri întreprinse de autoritățile publice centrale din România, respectiv starea de urgență instaurată până la data de 16 aprilie, în contextul epidemiologic COVID-19, organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) sunt în permanentă legătură cu autoritățile locale și naționale în ceea ce privește evoluția situației. 

Astfel, în perioada stării de urgență, se amână punerea în vânzarea a biletelor pentru ediția FITS 2020.
„De 27 de ani Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu scrie istoria artelor spectacolului în Europa Centrală și de Est. Vremurile pe care le trăim redefinesc realitatea și viețile noastre, dar avem credința puternică și convingerea că normalitatea va triumfa și vom depăși această perioadă tulbure. Întreaga echipă a festivalului lucreză în continuare pentru pregătirea acestei ediții a festivalului și este în permanentă legătura atât cu autoritățile statului român cât și cu toți artiștii invitați la festival, dar la fel cum am menționat în repetate rânduri, de la debutul acestei situații epidemiologice, TNRS și FITS nu vor ezita să ia orice măsură necesară, recomandată de autorități, care să contribuie la reechilibrarea situației și mai ales la siguranța comunității. Avem speranța că toate măsurile luate de autorități și respectarea cu strictețe de către noi toți a recomandărilor oficiale, vor produce rezultatul pe care cu toții ni-l dorim. Pe durata stării de urgență instituite, suntem nevoiți să amânăm punerea în vânzare a biletelor. În lumina temei pe care FITS o propune publicului în acest an, "Puterea de a crede / Empowered", vă îndemn să rămânem optimiști și uniți în dragostea pentru teatru, pentru artă, pentru frumos! Vă doresc tuturor sănătate și sper să ne putem revedea cu bine la Sibiu, pentru ca sub soarele de vară să ne bucurăm de miracolul teatrului și al tuturor artelor spectacolului”, spune Constantin Chiriac, președintele FITS.
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este programat să se desfășoare în perioada 12 - 21 iunie 2020.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA