FITS 2024
Tribuna
Punem paltoanele în cui : primăvară autentică la Sibiu, cu maxime de 20 de grade Celsius
Punem paltoanele în cui : primăvară autentică la Sibiu, cu maxime de 20 de grade Celsius
© Răzvan Negru

Penultima săptămână a lunii martie va fi una de primăvară autentică. Singurele inconveniente vor fi precipitațiile manifestate pe arii restrânse și în special la sfârșitul săptămânii și ceața ocazională. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar minimele nu vor coborî sub pragul de îngheț nici pe timpul nopții. 

Potrivit meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud:

Luni, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales în a doua parte a intervalului când pe arii restrânse va ploua slab. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Marți

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei și al serii, când pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade. Izolat se va semnala ceață.

Miercuri

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil cu unele înnorări temporare. Pe arii restrânse în cursul zilei se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Joi

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări. Izolat vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, iar cele minime între 5 și 8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

În weekend, vremea va fi caldă. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în prima parte a intervalului.

 

 

comentarii
4 comentarii

Ce expresii de anii 50, paltoanele in cui...
19.03.2023 14:17
Si ce daca? Vreti sa se foloseasca expresii precum: cetatenii vor renunta la hainele de iarna?
19.03.2023 15:31
Și dacă eu vreau sa port doar paltonul pe mine și atât?
20.03.2023 00:11
Treaba ta! Numai sa fii si sexy!
@0:11
20.03.2023 19:46
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica