Tribuna
PNL
Punct de lucru al Transgaz Mediaş, la Bucureşti
Vasile ANTIPA
3454 vizualizari

Transgaz Mediaş va avea un punct de lucru la Bucureşti. Acest lucru a fost hotărât în ultimele zile ale anului trecut, chiar înaintea Crăciunului. Astfel, în data de 18 decembrie 2013, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Transgaz Mediaş a hotărât înfiinţarea respectivului punct de lucru la Bucureşti. "Aprobă înfiinţarea punctului de lucru SNTGN “Transgaz” SA– Reprezentanţa Transgaz fără personalitate juridică cu sediul în Bucureşti, Calea Victoriei nr.155, sector 1 şi împuterniceşte Directorul General al SNTGN “Transgaz” SA, domnul Văduva Petru Ion, să îndeplinească formalităţile de înregistrare a Reprezentanţei Bucureşti, la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângăTribunalul Sibiu", se arată în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societăţii Transgaz Mediaş.
comentarii
9 comentarii

incet,incet asta este inceputul sfarsitului.....
angela
04.01.2014 05:08
CE n-au putut face Tzaranisti ,Liberali ,comunisti(50 de ani),fac uselisti in 2 ani.
Ion
04.01.2014 07:49
avem ce am votat tradatori si vinzatori ,ba cind votati intrebatil pe ala de va reprezinta ce ai facut bun pentru comunitate si nu mai votati nesibieni si pupincuristi aserviti sefilor de la centru ,astia isi urmaresc numai interesul personal si a acolitilor ,restu gargara ,va vinde la bucata noi sibieni nu stim s-a ne cheltuim bani trebuie s-ai dam la aia cu ciocu mare si grandomanie ;bucuresti ,iasov ,cluj etc ,asai cind votam cu matu nu cu capu ,trezitivas-a nu mai votam cripto -comunisti astia sunt invatati numai cu raportari la sefi de la centru ,lor s-a le mearga bine si la neamuri si prieteni
cenzura comunista
04.01.2014 09:43
Un motiv in plus sa ne fie greata de Bucuresti.
O'
04.01.2014 12:52
nu se poate asa ceva.Vrem transparenta in fiecare luna la banii care se fura din Sibiu la deconcentratele de la brasov,alba,la buget la bucuresti,in buzunarele cui intra acei bani si ce se face cu ei,fiecare sibian trbuie sa stie ce se intimpla cu banii lui.
transparenta
04.01.2014 17:31
de ce nu se deschide un punct de lucru la odorheiul secuiesc?macar aia nu stiu romana
daria
04.01.2014 22:24
Ba ala nu-i punct de lucru,ala-i punct de sifonat [furat] banii,n-ar fi fost rau sa fie punct de lucru sa le puna cite un tirnacop,lopata,roaba in mina si sa se apuce de treaba,nu mai confundati lucrurile,ca astia din metropolele astea parazitare-bucuresti,brasov,cluj etc-numa puncte de astea de lucru fara munca desfac de spoliat si furat banii prostilor.
arbait
05.01.2014 09:11
am avut dreptate cand am spus ca ardelenii au facut cea mai mare greseala cand si-aaau ales capitala la Bucuresti.DAR NICIODATA NU-I TARZIU.MITICI GRETOSI SI ARDELENI CREDULI SI FRAIERI
ben
05.01.2014 12:45
Ei, miticii, nu vor deocamdata decat un sediu "secundar" la Bucuresti! Apoi acesta va deveni SEDIUL PRINCIPAL iar la Medias va ramane un sediu secundar. Va fi o banala schimbare de roluri avand in vedere "nevoia imperioasa" de INTERNATIONALIZARE a activitatii Transgaz. Intreb ce internationalizare are loc si cu cine? Inca prin 1970 aveau loc o gramada de relatii internationale ale Industriei de gaze implicata in relatii internationale de tot felul fara a fi nevoie sa existe PUNCTE DE LUCRU infintate in Bucuresti pentru ca ele existau de mult: Regionala Bucuresti, Dispeceratul de gaze, Reprezentanta Bucuresti etc. Iata adevarul adevarat!!!!!!!!!!!!!!!!Restul sunt GOGOSI.
ma mir!?!
05.01.2014 17:03
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica