Continental
Tribuna
Puieţi de liliac şi lămâiţă plantaţi la Direcţia Silvică Sibiu de Ziua Internaţională a Pădurii
Liuba STARII
2216 vizualizari
Puieţi de liliac şi lămâiţă plantaţi la Direcţia Silvică Sibiu de Ziua Internaţională a Pădurii

Direcția Silvică Sibiu a organizat o acțiune-simbol de plantare a unor specii de arbuști ornamentali. Acţiunea face parte din Luna plantării arborilor şi marchează Ziua Internațională a Pădurii, declarată de către Adunarea Genarală a Națiunilor Unite în data de 21 martie.

În acest an, acțiune de plantare s-a desfășurat sub egida ”Romsilva contează pentru viitor”. Astfel, angajații instituției au plantat 40 de puieți de liliac și lămâiță în curtea Direcției Silvice Sibiu. În plus, în cadrul Lunii plantării, vor fi organizate numeroase activități de plantare și de conștientizare a importanței păstrării padurilor.

  • ”Am încheaiat în jur de 40 de protocoale cu diferite instituții de învățământ și ONG-uri pentru acțiuni de plantare în județ. În fiecare sfârșit de săptămână se vor desfășura acțiuni de voluntariat. În diferite școli din județ vor avea loc acțiuni de conștientizare a importanței pădurii și a rolului silvicultorului în gospodaria ei. Ne-am propus să le aratăm copiilor cum se produce un puiet și cum crește pădurea”, a spus Codruța Bucsa, purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice Sibiu.

Foto: RĂZVAN NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia