Tribuna
PSD Sibiu: "Voci puternice ale comunității susțin campania Tineretului Social Democrat"
ADVERTORIAL
1986 vizualizari
PSD Sibiu:

"Dezbaterea despre violență și consumul de droguri, organizată de tinerii social-democrați din Sibiu, a adus la tribună voci importante ale comunității sibiene.

Părintele Constantin Necula, un neobosit ocrotitor al celor aflați în nevoie și promotor al acțiunilor de voluntariat, le-a oferit tinerilor sfaturi prețioase, izvorâte din decalogul lui Nicolae Steinhardt. I-a îndemnat să nu contenească să-și iubească și să-și ajute aproapele, indiferent de poziția socială în care ajung pe parcursul carierei politice.
Părintele Mihai Petian a vorbit despre importanța credinței și a lecturii în formarea personalității tinerilor. 

Cei doi profesori universitari care au răspuns invitației tinerilor social-democrați, Adrian Pascu și Romulus Iagăru, i-au felicitat pentru inițiativa lor de a dezbate, sincer și deschis, problemele cu care se confruntă tinerii: violența și consumul de droguri.
Directorul Crucii Roșii Sibiu, Raluca Morar, le-a împărtășit tinerilor propria experiență – de căutări, renunțări și noi alegeri - în descoperirea profesiei care te împlinește, încurajându-i să-și urmeze visul.

Reprezentantele Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, comisar Mihaela Paliștean și comisar Mihaela Huzoaica, au prezentat acțiunile IPJ de combatere a violenței, a consumului de droguri și a fenomenului de bullying. 

Dezbaterea a fost moderată de inspectorul școlar general Marius Novac.
TSD Sibiu va continua campania demarată cu patru luni în urmă, cu noi acțiuni. Scopul lor este să convingă cât mai mulți tineri să se alăture campaniei de combatere a consumului de droguri și a violenței". 

Organizația Județeană PSD Sibiu







comentarii
5 comentarii

A ajuns si emblema PSD.Pe cand la AUR??Cica biserica nu face politica..doar susține ca sa fie susținuta.
Voxmaris
25.11.2022 10:01
Tineretul social-debusolat, formatat in ideologiile social-destrabalarii.

Ce fenomen de bullying sa combata retarzii astia, cand in scoli ajung croitorese care isi bat joc si de copii si de parinti?! Cine sa te ajute, cand toti mai-marii sunt niste politruci incompetenti? Asa si tinerii astia: viitorii servitori ai grupurilor de interese care ne capuseaza.
Vaxx prostimea
25.11.2022 10:33
Biserica si PSD : cei mai corupti pāmânteni…..
Jeep
25.11.2022 20:48
Mai du-te bai USR-istule. Emblema voastra care este un homalau sau un dragqeen?
Preotii astia sprijina lupta impotriva drogurilor, nu PSD-ul. Iar daca PSD-ul duce aceasta lupta, este foarte bine.

Voi luptati sa introduceti teoria de gen in scoli si toate mizeriile decazutilor de pe afara. Numai impotriva romanilor ati luptat de la infiintare si pana acum. De altfel nu e de mirare, sunteti infiintati de Soros.
@ Voxmaris
26.11.2022 23:15
Popa Si dracu upgrade psd
Ion
27.11.2022 17:42
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA