Tribuna
PSD Sibiu: „Sitterli completează gașca PNL Sibiu formată din studenta de la Moscova Turcan, "Terminatorul” - Metalcar Neagu și comunistul Şovăială"
PSD Sibiu: „Sitterli completează gașca PNL Sibiu formată din studenta de la Moscova  Turcan,

""Turcan: Sitterli, apărătorul condamnaților". Specific pentru PNL Sibiu, un alt personaj pe care liderii liberali îl puneau la zid și în care aruncau cu pietre este acum cooptat în gașca Partidului Național Liberal", transmite PSD Sibiu, într-un comunicat.
"Ovidiu Sitterli a fost primit în PNL chiar dacă însăși Turcan Raluca, nu demult îl numea „apărătorul condamnaților” și împroșca cu venin când vorbea despre „proaspătul” coleg al domniei sale.
Condamnatul Cindrea a fost înlocuit cu apărătorul condamnatului, Sitterli. Să nu uităm că domnul Cindrea a stat în funcția de președinte de CJ cu o condamnare penală definitivă la activ, ţinut de către domnul Sitterli, care a refuzat cu ostentație să aplice legea în calitate de prefect. Așadar, oameni buni, condamnatul Cindrea a fost înlocuit cu apărătorul condamnatului, respectiv cu Sitterli” (Raluca Turcan, martie 2016)

Devine, însă, specific pentru PNL Sibiu acest comportament înșelător, iar doamna Turcan pare să uite tot mai des de conflictele de notorietate pe care le-a avut cu colegii din PNL.
Faptul că Turcan urmează să înmâneze carnetul de partid noului său coleg, Ovidiu Sitterli, evidențiază încă un episod uluitor din filmul prost în care protagonist este PNL Sibiu de mai mulți ani. Dar să nu uităm că Turcan Raluca se plimbă acum la braț cu șeful PNL, Ludovic Orban, chiar dacă acesta a făcut declarații dezonorante la adresa doamnei prim-vicepreședinte. Așa că, poate nu ar trebui să ne mai surprindă că un personaj ca Sitterli, blamat de Turcan, absolventă de studii superioare la Moscova, completează acum gașca PDL transformată în PNL Sibiu.  De altfel, Ovidiu Sitterli se alătură atât simpatizantei sale, Turcan cât și domnului Neagu Nicolae, care s-a remarcat după ce a distrus și a vândut la fier vechi fabrica METALCAR Sibiu și domnului Șovăială un alt „ilustru liberal”, fost secretar general al UTC pe vremea comunismului.”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu
PSD Sibiu îi cere încă o dată domnului Sitterli să plece din Parlament, căci scaunul de deputat pe care îl ocupă domnia sa a fost obținut pe listele Partidului Social Democrat. Să nu uităm că pe vot direct, atunci când Sitterli a candidat la Primăria Sibiu, actualul traseist a obținut un procent sub votul politic al PSD la Consiliul Local. Funcția de parlamentar a fost obținută pe votul PSD, vot pe liste, de aceea  domnul Sitterli, dacă mai are o fărâmă de demnitate, ar trebui să-și dea demisia din Camera Deputaților.
„Este evident că Sitterli este doar un parazit al PNL, un incompetent care a găsit un loc cald într-un partid slab, care are impresia că-i păcălește pe sibieni. Aștept acum la Sibiu o plimbare la braț a doamnei Turcan, de această dată, cu Ovidiu Sitterli. Nu cred că sibienii vor rămâne pasivi la o asemenea imagine”, a declarat Bogdan Trif.

Sursa video: Youtube.com

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia