Tribuna
PNL
PSD Sibiu și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare. Bogdan Trif: "A venit momentul ca cei mai tineri să preia ștafeta de la seniori”
ADVERTORIAL
2649 vizualizari
PSD Sibiu și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare. Bogdan Trif:

PSD Sibiu și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare. Bogdan Trif: “A venit momentul ca cei mai tineri să preia ștafeta de la seniori”

Social-democrații vin în fața sibienilor cu candidații noi pentru Parlamentul României. Sunt oameni tineri, dinamici, profesioniști, cu cariere frumoase, care pot reprezenta cu cinste cetățenii județului în Legislativul național, transmite biroul de presă al PSD Sibiu.

“Am înțeles foarte bine mesajul sibienilor și am decis să le propunem, la alegerile parlamentare, oameni noi, cu cariere profesionale de succes. Niciunul dintre candidații social-democrați nu a mai fost parlamentar, iar media de vârstă a colegilor de pe lista noastră este de 42 de ani. Le mulțumim colegilor noștri care ne-au reprezentat până acum în Parlamentul României, din experiența și expertiza cărora am avut de învățat. Considerăm că a venit momentul ca cei mai tineri să preia ștafeta de la seniori și sunt convins că acest lucru va fi de bun augur atât pentru Partidul Social Democrat, cât și pentru cetățenii județului Sibiu“, spune Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Lista PSD Sibiu pentru Camera Deputaților este formată din Bogdan Gheorghe Trif, Mihai Ion Macaveiu, Emilian Marius Novac, Tania Doris Bucșă, Nicolae Sebastian Cornel Forir, Maria-Izabela Brezaie.

Lista PSD Sibiu pentru Senat este alcătuită din Cotizo Draia, Daniel Ioan Cermonea, Anca-Maria Suciu.

Prezentarea candidaților

Camera Deputaților: Bogdan Trif are 43 de ani. A fost Ministrul Turismului, comisar general al Gărzii Naționale de Mediu, director executiv al Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Sibiu. Și-a început cariera profesională într-o firmă privată, cu capital străin, în care a fost promovat în funcția de director general. Este licențiat în Agronomie și Drept, are două diplome de master în Managementul relațiilor de muncă și în Expertiza sistemelor ecologice. Este absolvent al cursului de Înalți Funcționari Publici și al Colegiului Național de Apărare, din cadrul Ministerului Apărării Naționale. A performat în atragerea fondurilor europene în toate instituțiile pe care le-a condus. În prezent, este consilierul Președintelui Camerei Deputaților. Este președintele Organizației Județene PSD Sibiu. Mihai Macaveiu are 39 de ani. Este inginer constructor, consilier local și președintele Organizației Municipale Mediaș. Emilian Novac are 55 de ani. Este directorul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig și profesor de istorie. A fost Inspector Școlar General. Are diplomă de master în management educațional. Tania Bucșă are 33 de ani. Este specialist marketing în cadrul Aeroportului Internațional Sibiu. A absolvit, cu diplomă de licență, Facultatea de Jurnalistică - specializarea Comunicare și Relații Publice și are diplomă de master în Managementul Integrării Europene și al Administrației Publice. Sebastian Forir are 41 de ani. Este inginer constructor, absolvent al Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității Politehnice Timișoara. Are o experiență de 17 ani în proiectare infrastructură și urmărirea calității lucrărilor.Maria-Izabela Brezaie are 34 de ani. Este absolventă a Universității din Pitești – Facultatea de Științe Economice. Este președinta Organizației de Femei Social Democrate a Municipiului Sibiu.

 

Senat: Dr. Cotizo Draia are 52 de ani. Este medic-primar Medicină de Urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Specializat în “salvarea de vieți”, Dr. Draia Cotizo a fost Medic Coordonator SMURD Sibiu în perioada 2003 - 2010. Experiența sa cuprinde și un stagiu la Departamentul Accident&Emergency al unuia dintre cele mai importante spitale din Marea Britanie. Este absolvent al Facultății de Medicină Generală Timișoara. Daniel Cermonea are 42 de ani. Este absolvent al Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” Sibiu, cu diplomă de master în Proiectarea și Fabricația Asistată de Calculator. Este director general al unei firme private și consilier județean din partea PSD Sibiu. Anca-Maria Suciu are 39 de ani. Este economist, absolventă a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, și directorul de marketing al unei firme private din Mediaș.

 

 

 


comentarii
15 comentarii

Psdul este in moarte clinica, iar toti medicii pe care i-a racolat nu-l mai pot resuscita.Cu slugile lui dragnea precum acest trif, nu e de mirare ca partidul va ajunge le groapa de gunoi a istoriei.
Teo
22.10.2020 17:40
PSD-ul e inca condus din umbra de Dragnea, asa ca nu e de mirare cine candideaza.Atat PSD si PNL sant partide expirate(PNL construit de fostii turnatori ai Securitatii-Campeanu,Quintus,Tariceanu liberal rosu...iar acum controlat de PD-distii lui Basescu cu eminenta cenusie Raluca Turcan la Sibiu).Asa ca trebuie incercat ceva nou USR-PLUS , dar si lor le va fi greu sa faca legi noi si bune, deoarece Curtea Constitutionala e la comanda PSD si PNL.Bine ca inca avem un Presedinte pro-european si Romania este in UE.
ION
22.10.2020 18:15
Teo creierul tau e praf...ai doar un neuron ars. Ion ce ai fumat? Ha ha ha. Forta PSD!
@Teo&Ion
22.10.2020 18:31
Lui omuletul care raspunde tuturor(@Teo,@ ION).La Sibiu sant repartizate 3 locuri de senatori si 6 deputati.PSD-ul tau ar obtine cel mult un senator si doi deputati,ceea ce e mult la aproximativ 10% cat obtine PSD pe judet.Probabil ai o pensie speciala sau unele avantaje care iti dau motivatia sa fi PSD-ist infocat cu o mitocanie tipica care sfideaza opinia altora.
ION
22.10.2020 19:15
Ioane, Ioane, mai lasa ura asta de clasa...
Succes! Dar niste ilustrii necunoscuti nu stiu ce sanse aveti! Niste personalitati n-ati gasit in tot judetul?
@ION
22.10.2020 20:47
M-am oprit din citit, imediat după cacofonia din titlu. Nu mi-a mirosit a bine...
Mihai
23.10.2020 07:54
Stau si ma crucesc cand vad cata ura si mitocanie exista in votantii PNL - USR la Sibiu. Cred ca in mintea lor fumata si peste 100 de ani tot "Dragnia" si PSD or sa fie vinovati pentru impotenta lor administrativa, politica si economica, etc....
Vai de capul vostru!
PS. Ioane, nu ar strica sa mai pui mana pe o carte de Limba Romana, gramatica in special!
@Teo si ION
23.10.2020 09:39
Mult succes Trif! Pragul de 5% este asigurat, lupta-te...poate obtii 7%,,,
Dragos
23.10.2020 13:17
Oare chiar asa grea e aritmetica ca asta nu e matematica. Cu 15 la suta pe judet de unde naiba va da un senator si doi deputati. Cu 15 la suta nu luati decat un deputat oare cine, oare cine. Trif zis 10 la suta in orasul Sibiu. Iara lacheul lui Dragnea va pacalit fraierilor din pesede. El si neamurile lui traiesc bine pe prostia conducerii pesede SIBIU.
Vivi Dragan
23.10.2020 14:15
Pun pariu ca la sibiu psd va avea cel mai mic scor din tara...gata cu interlopii in politica
Adi
23.10.2020 17:03
E oltean sau sudistt, numa astia tin cu psd, afara cu ei din Ardeal!
Sibian
23.10.2020 17:33
Multumim, multumim. RIP
INCIUCIUNA ROSIE
23.10.2020 22:33
@ Sibian Oltenii ăștia, așa cum sunt, v-au scăpat bunicii din jugul austro-germano-ungar dar pe voi n-o să vă mai scoată. O să rămâneți pe vecie robi la străini și veți vorbi limba lor câinească.
Un comentator
24.10.2020 00:21
pe locul ala nu erau aia cu va vedem?
sau psd a luat locul usr ului
adt3
24.10.2020 22:07
pentru *Un comentator*.Armata romana nu a fost o armata de eliberare in 1918 ci una de ocupatie in ARDEALUL intoxicat momentan de fel si fel de neaveniti care nu stiu ca EUROPA se termina la CARPATI nu la Urali, cum v-au invatat bolsevicii!
Sibby Annu
24.10.2020 22:12
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia