Continental
Tribuna
ADVERTORIAL
PSD Sibiu: PSD nu va gira niciodată un guvern fără program de guvernare
PSD Sibiu: PSD nu va gira niciodată un guvern fără program de guvernare

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis. În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declarațiile și amenințările liberalilor cu tăieri de pensii și salarii, cu concedieri și restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite și taxe, se arată într-un comunicat al PSD Sibiu.
„Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă și să elimine toate creșterile implementate în ultimii ani. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor. Nu vom gira aruncarea României în nesiguranță și în sărăcie din cauza unor oportuniști care nu văd mai departe de preluarea puterii!
Așteptăm partidele care au votat demiterea Guvernului să vină și să își asume responsabilitatea guvernării. Să vină cu programul, cu viziunea, cu bugetul. Orice întârziere și orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxați la vot, împreună cu președintele în funcție - acest părinte spiritual al guvernului fără miniștri și fără program.”, se mai spune în comunicat

comentarii
3 comentarii

pai ati girat trei guverne de analfabeti si incompetenti cu un singur "program": eliberarea infractorilor !
ce-i drept l-ati indeplinit, sunt mii de victime in urma voastra, oameni omorati, talhariti, violati sau jefuiti !

si da, vom taxa la vot vinovatii !!!
serios ?!?
16.10.2019 18:26
Voi vorbiti mai ticalosilor?? Dupa ce ati distrus tara prin desteptaciunile voastre -- pri hotie, distrugere a tot ce a fost cladit prin munca cetatenilor ati umflat buzunarele voastre si ati saracit mindra tarisoara -- debitati aiureli si lipsiti de congrese luand banuti frumosi lipsind de la serviciu -- oare un angajat la privat --primeste banuti daca lipseste de la lucru ?? magarilor nu meritati nici scuipati-- Daca exista legi cu privire la chiulul de la sedinte a parlamentarilor aplicati-le ,daca nu ,faceti legi ca prea multa -NEORINDUIALA - e in Romania la toate nivelurile de conducere --
mike
16.10.2019 20:51
Sunteți istorie tovarăși! La coșul de gunoi al istoriei, alaturi de torționarii comuniști din anii 55-62 !
Aia sunteti voi! Niște defecți din naștere, niște rebuturi ale României, fata drept de a va supraviețui gena mai departe pe pământ!

Muhahaha!
La pârnaie b?ie?i!
19.10.2019 16:07
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia