Tribuna
PNL
PSD Sibiu: O nouă inițiativă a parlamentarilor PSD Sibiu a fost adoptată
PSD Sibiu: O nouă inițiativă a parlamentarilor PSD Sibiu a fost adoptată

La inițiativa parlamentarilor social democrați de Sibiu, senatorul Claudiu Mureșan și deputatul Bogdan Trif, în această săptămână, a fost adoptată în Senat modificarea termenului pentru înregistrarea mențiunilor la Registrul Comerțului, privind actele și faptele prevăzute de lege pentru societățile comerciale, de la 15, la 30 de zile.

Potrivit inițiatorilor, noul termen se corelează mult mai bine cu ritmul activității economice și contabile a unei companii, evitându-se astfel riscul unor sancțiuni usturătoare. Inițiativa celor doi parlamentari social-democrați a apărut în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții mediului de afaceri și vine în întâmpinarea nevoilor acestora de simplificare și eficientizare a legislației.

"Rolul legilor este să ajute economia și pe antreprenori, nu să încurce. Sancțiunile mari pentru nerespectarea unui termen strâns nu ajută pe nimeni. Sunt convins că această modificare va trece cu bine și de votul colegilor din Camera Deputaților", a declarat senatorul PSD Claudiu Mureșan.

Organizația Județeană PSD Sibiu


comentarii
3 comentarii

Ce initiativa hoarde de ciume bolsevice, ca voi ati pus pe butuci sectorul privat din Romania. Tot ce se produce este in multinationale care saracele de ele, sunt in pierdere si nu platesc impozit pe profit.
PSD este pentru straini - muma, pentru romani - ciuma.
Tocmai ati pus jandarmii pe fermieri, javre ordinare, ca sa lingeti mai bine papucii lui Zelenski. Toate legile le-ati dat ca sa omorati producatorii romani. Trimiteti jandarmii si ANAF-ul sa amendeze babele cu urzici in piata, nenorocitilor!
Blestemati sa fiti voi cu tot neamul vostru de hoti si de sligi ordinare, in vecii vecilor! Amin!
eu
22.02.2024 18:54
Ce pacat ca striga doar -eu- trebuie toata tara sa se ridice si sa dea jos toti uzurpatorii si vanzatorii de tara si neam pana nu e prea tarziu --rahatii astia isi baga nasul in probleme pe care nu le cunosc dar fac pe dasteptii cu toate ca nu au muncit niciodata ca sa stie cum se face banul -- in o tara normala cei ce investesc sunt scutiti de taxe -5 ani dar supravegheati sa nu comita acte impotriva legii-- deci cel ce investeste are grija sa nu-si piarda afacerea--
22.02.2024 19:50
Voi nu respectati nici o lege. Comasarea hotiilor electorale, ilegalilor. Nu aveti nici o masura. Incalcati orice numai sa ramaneti la ciolan.
22.02.2024 20:13
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA