Tribuna
PSD Sibiu: Nu lăsăm pe nimeni în urmă!
ADVERTORIAL
1227 vizualizari
PSD Sibiu: Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Imediat după izbucnirea războiului dintre Israel și Gaza, premierul României, Marcel Ciolacu, a fost în vizită în Israel și s-a întâlnit cu premierul Benjamin Netanyahu. Principalul scop al vizitei a fost protejarea cetățenilor români din zona de conflict.

Premierul României, în urma reușitei repatrierii primului grup de români, a ținut să mulțumească  pentru sprijin și autorităților din Egipt și Quatar. 

Din motive de securitate pentru cetățenii români din Gaza, acțiunile Guvernului pentru recuperarea lor au fost mai puțin vizibile, dar s-au dovedit a fi eficiente. Premierul a mers să-i întâmpine la Cairo pe cei salvați, pentru a transmite semnalul simbolic că România nu-și abandonează cetățenii, dar și pentru a continua discuțiile cu oficiali ai țărilor esențiale în acțiunea de salvare și a restului românilor rămași în Gaza.

Au fost evacuați femei, copii și bătrâni, atât cetățeni români, cât și moldoveni.
”Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor care au scăpat din infernul din Gaza. În seara asta vor dormi în România, în siguranță! Sunt recunoscător autorităților din Egipt, Israel și Qatar pentru contribuția semnificativă la evacuarea în siguranță a cetățenilor români”, a declarat, ieri, premierul Marcel Ciolacu.

Guvernul României va acționa în continuare pentru a facilita evacuările prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție. Celula de Criză Interinstituțională va fi menținută până la evacuarea tuturor cetățenilor români.

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat că nimeni nu va fi lăsat în urmă și că toți cetățenii români vor fi scoși din zona conflictului armat atât de sângeros din Fâșia Gaza.

PSD Sibiucomentarii
9 comentarii

Pt. Jumatate fi ei i-o trebuit traducător.
Apropo " nu lăsăm pe nimeni în urmă”
Voi PSD- ul ați lăsat toatā România în urmā.
Gap
09.11.2023 13:01
Ciolacu s-a dus pana in Egipt sa se asigure ca nu urca in avion fara sa plateasca
xx
09.11.2023 13:24
in afara de tara nu ati lasat pe nimeni in urma !
09.11.2023 14:00
Cred că pot găsi 2-3 poze pe net cu copii mergând prin noroi la o școală cu igrasie și cu un WC dărăpănat în curte prin județele votante majoritar PSD; asta doar ca să verific dacă lăsăm pe cineva în urmă. Foarte bine că au fost aduși înapoi cetățeni români din zone de război dar e penibil cum se încearcă PSD să transforme drama unor familii cu copii în voturi.
Gigi
09.11.2023 16:55
Nu au cu ce altceva sa se laude. Toata tara ii injura. Toate legile sunt date impotriva romanilor. Preturile la energie si intretinere s-au scumpit, taxele s-au marit, firmele romanesti dau faliment una dupa alta sub atacurile guvernului de tradatori. PSD-ul sprijina doar multinationalele si bancile. Toate straine. Pe romani ii nenoroceste.
09.11.2023 17:03
N-ai lasat pe nimeni in urma? Pai ai lasat in urma tot ce inseamna mici intreprinzatori, microintreprinderi , mici afaceri romanesti (ca de alea straine nu ai curajj sa te atingi) adica ai lasat in urma tot ceea ce mai insemna un strop de energie romaneasca in afaceri!!!!
Prostovaner, crezi ca daca ai vandut gogosi odata, treaba asta te face mare specialist in economie?
Vin alegerile jigodie si o sa simti din plin!!!
Placuta Suedeza o sa primeasca PSD la alegeri!
Placuta Suedeza Ciolacu si PSD!
10.11.2023 08:40
Aproape toti dictatorii s-au fotografiat cu copii.
12.11.2023 20:26
cu firmele straine si agricultori straini are romania noroc faliment da numai inul care nu se poate conduce oameni harnici au parasit tara
13.11.2023 11:10
Cat de ingust la minte esti ca parinte, incat sa iti lasi copiii sa se fotografieze cu o primata redusa mintal?!
Mizerie istorica, rusine nationala, rebut politic si deseu uman.
sibiAnus
13.11.2023 15:05
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA