Tribuna
PSD SIBIU MERGE CU DOI CANDIDAȚI LA EUROPARLAMENTARE
PSD SIBIU MERGE CU DOI CANDIDAȚI LA EUROPARLAMENTARE

PSD Sibiu are pentru prima dată doi candidați pe lista validată de Partidul Social Democrat la alegerile europarlamentare.

  • “Încă o dovadă că PSD Sibiu este format dintr-o echipă nouă construită din tineri profesioniști, capabili și pregătiți pentru o Românie care merită mai mult. Mihai Ioan Macaveiu, inginer constructor, și Alexandru Popa, economist și absolvent de master în management politic, sunt cei doi tineri cu care astăzi ne mândrim pentru că se alătură listei de candidați PSD pentru alegerile europarlamentare. Împreună cu întreaga echipă PSD Sibiu am decis să mergem cu aceste două propuneri și suntem mândri că Mihai și Alex se regăsesc, astăzi, pe lista validată a candidaților pentru Parlamentul European. Am avut și am încredere în cei doi parteneri social democrați și cu atât mai mult mă bucură încrederea acordată de Partidul Social Democrat pentru echipa de la Sibiu. Atât Mihai Macaveiu, care este și președintele Organizației Municipale PSD Mediaș, cât și Alex Popa, președinte executiv al Organizației Municipale a PSD Sibiu, sunt doi membri ai Partidului Social Democrat care, începând de astăzi, se pot gândi la un viitor politic de succes și care au capacitatea de a se implica în proiecte ce ar putea face mult bine sibienilor care merită mai mult", spune Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu.
  • "Mă bucur că pe lista PSD la europarlamentare se regăsește și Victor Negrescu, fost ministru al Afacerilor Europene și care va fi candidatul regiunii 7 Centru pe care o conduc în calitate de președinte. Victor este un politician cu experiență și unul dintre tinerii social democrați cu o expertiză solidă în administrație, motive ce au condus la nominalizarea pe lista candidaților validată de Partidul Social Democrat la alegerile din mai 2019 pentru Parlamentul European. Le urez succes tuturor și sunt mândru că pentru prima dată PSD Sibiu are doi candidați la europarlamentare, doi sibieni capabili să dovedească Europei că România merită mai mult”, adaugă Bogdan Trif.
  • “E loc pentru noua generație de politicieni social democrați. Întotdeauna am împărtășit experiența mea tinerilor care și-au dorit să facă politică pentru oameni. Atât pe vremea în care am fost primar cât și acum, ca parlamentar, am crescut lângă mine tineri dedicați politicii din România. Sunt mândru că cei doi colegi din marea echipă a PSD Sibiu au reușit să facă parte din grupul de candidați la europarlamentare. Felicitări tuturor!”, afirmă Nicolae Avram, senator PSD Sibiu.
  • “Mihai Macaveiu este unul dintre tinerii politicieni care și-au început cariera politică în cadrul PSD Mediaș, organizație din care fac și eu parte și pe care am condus-o înaintea lui Mihai. Nu mă surprinde că a fost nominalizat pe lista candidaților la europarlamentare, mai ales că a dovedit încă de la început că este un tânăr cu potențial și care promite o carieră de succes. Atât Mihai Macavei cât și Alex Popa au fost cei propuși de echipa PSD Sibiu pentru lista de candidați la Parlamentul European și au fost validați. Înainte de a fi susținut de PSD Sibiu, Mihai Macaveiu a primit susținerea organizației PSD Mediaș. Mă bucur că avem pe listă doi tineri patrioți care au reușit înainte de toate pe plan profesional, dar care se și implică pe plan politic pentru comunitatea din care fac parte. Cei doi chiar își merită locul pe lista candidaților la Parlamentul European”, a declarat  Viorel Arcaș, senator PSD Sibiu.
  • “Îi cunosc pe amândoi, sunt doi tineri care s-au remarcat în echipa noastră și merită să se regăsească pe listele candidaților la europarlamentare. E foarte important pentru PSD Sibiu că are doi candidați pentru Parlamentul European. Sunt membru în Partidul Social Democrat de foarte mult timp și sunt unul dintre susținătorii tinerilor politicieni, mai ales atunci când aceștia sunt niște oameni de calitate, loiali și bine pregătiți profesional. PSD Sibiu este pentru prima dată pe lista validată la europarlamentare, iar acest lucru mă bucură și mă determină să cred că PSD Sibiu este o soluție pentru ceea ce merită cu adevărat sibienii”, a spus Ioan Terea, deputat PSD Sibiu.

 

 

comentarii
19 comentarii

FORTA PSD ! DOI TINERI DESTEPTI SI FRUMOSI ! BRAVO PSD ! PNL SIBIU ARE ZERO SIBIENI PE LISTA DE EUROPARLAMENTARE !!! PSD SIBIU FORTA !!!
Gigi
25.03.2019 21:25
Succes celor doi tineri !!! In sfarsit psd-ul are candidati tineri si de perspectiva.
Ioan
25.03.2019 22:03
Fake news!
Numeleastea nu apar pe lista publicată
Dumi
25.03.2019 23:16
Dumi esti un mincinos ordinar. Iti e ciuda ca Psd are doi sibieni si PNL zero barat. Sictir postac PNL-ist !
@ Dumi
25.03.2019 23:27
psd să meargă la lada de gunoi a istoriei!!!Asta este încă o dovadă că psd Sibiu nu are oameni verticali cu care să se prezinte la alegerile europarlamentare.
Volkischer Beobachter
26.03.2019 01:05
Mars postac sas ! Esti fanul unuia care a pierdut casele in instanta ! Le-a cumparat din meditatii ! Asta promovati voi Forumul la Sb, oameni de genul asta !
@ Volkiser
26.03.2019 07:53
Astia chiar sunt prosti la cap, chiar asa ne cred de fraieri! Sa cumperi un articol in ziar in care sa spui minciuni, ce poate fi mai disperat din partea psd Sibiu? Nici unul din cei doi nu apare pe lista de candidati a partidului pentru europarlamentare! Sunteti penibili
viorel
26.03.2019 08:42
Viorele esti ca floarea " basina sasului". Lista e publica. Cei doi sunt pe lista.
Pt floarea urat mirositoare
26.03.2019 08:46
Tot hoti ca restul partidului ?
Oricine
26.03.2019 08:54
PSD ciuma rosie.
Chirca
26.03.2019 09:34
Iată lista
1. Rovana Plumb
2. Carmen Avram
3. Claudiu Manda
4. Chris Terhes
5. Dan Nica
6. Maria Grapini
7. Tudor Ciuhodaru
8. Dragos Benea
9. Victor Negrescu
10. Andi Cristea
11. Natalia Intotero
12. Gabriela Zoană
13.Bianca Gavriliță
14. Emilian Pavel
15. Doina Pană
Îi vede cineva pe cei doi?
Dumi
26.03.2019 10:18
Felicitari Bogdan Trif ! Datorita tie cei 2 se afla pe aceasta lista. Esti un lider adevarat, inteligent care a dat un nou suflu partidului. FORTZA PSD !!!! CAT MAI MULTE REUSITE! VA SUSTINEM.
26.03.2019 10:25
Pt. pro PSD voi sunteti legati la ochi stati numai in ograda voastra nu vedeti de aproape 30-de ani tara sta pe loc nu se misca nimic noroc cu cei cares plecati din tara de trimit ban in Romania altfel ari fii si mai rau Pt. tara.
xxx
26.03.2019 10:47
evident ca nu exista nici unul din cei doi pe lista oficiala.
oricum dincolo de locurile 5-6 sunt pusi de forma caci nu sunt locuri "eligibile".
iar primii sunt cei care au facut sluj si "au pupat papucul sultanului" vorba primarului psd din Braila.
in rest, vedem doar romani "adevarati" si patrihoti cum ii plac lui dragnea !
psd in Sibiu e un mare ZERO cu un singur fan, asistatul care posteaza de zor aici sub multe nume.
daca psd nu ar minti nu ar mai fi psd
26.03.2019 11:55
pai mai nene astia sunt pe lista trecuti ca umplutura , ca balast ! cred ca sunt pe locurile 25 si 31 :) ,trebuia si psd sa-si umple cu ceva umplutura o lista din care au sanse sa ajunga in parlamantul european maxim 10...
asta chiar ne crede teleormaneni ?!
26.03.2019 17:40
Fantastica PERFORMANTA. Forta adevarata.... pozitia 26 si pozitia 31.... ba baieti si ati mai si platit articole de presa pe subiectu asta.... mi-ar fi rusine....
Relu Paralelu
26.03.2019 19:17
Bai retardatilor pnlisti care va tot dati cu parerea pe aici. Cati sibieni aveti ma voi pe lista? Aud?!?!? ZEROOOOOO
Asa ca mars!
FELICITARI PSD SIBIU! SUNTETI FORTA! FELICITARI B. TRIF!!!!!
26.03.2019 19:43
in primul rand mare diferenta nu e intre psd si pnl. doar ca la psd sunt mai multi hoti nesimtiti.

in al doilea rand ca i-a pus pe lista pe locurile de la 100 incolo e ca si patrunjelul in supa sau cv-urile psd-istilor care spun ca au absolvit facultatea la Videle si au si masterul sau doctoratul copiat de pe internet: e doar de forma, sa poata sa le spuna la nepoti ce oameni mari si tari au fost ei.

probabil psd o sa-i propuna pe dragnea si dancila la premiul pentru cel mai cinstit politician respectiv cel mai inteligent prim ministru poliglot.
impreuna cu valcov cel mai titrat economist expert in evaluarea operelor de arta in aer liber.
si daca concureaza doar ei o sa si castige !!!
dar tot niste hoti analfabeti de duzina raman.
asistatul psd iar face spume ca nu si-a primit subventia din kiseleff
27.03.2019 08:45
Da, are Macaveiu Mihai un traseu politic uite asa:
- primavara/vara 2016: se inscrie in PSD Medias;
- toamna lui 2016: e ales presedinte PSD Medias;
- 2016, mai tarziu: candidat la Primaria Medias (!) -> devine consiler local;
- 2019: tata Dragnea il pune pe lista de rezerve pentru PE.

Consultati declaratiile de avere si interese, eu am vazut-o pe cea din 2016: in total, venit de ~1.500 Ron pe luna. :)))))))))

Doar Dancila si alte marionete au avansat asa repede in PSD. :P
Mediesan
28.03.2019 16:19
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia