Tribuna
PNL
PSD Sibiu lansează concursul de pictură pentru copii "Sărbătorile de iarnă la Sibiu”
PSD Sibiu lansează concursul de pictură pentru copii
Copiii dau întotdeauna dovadă de o imaginaţie debordantă şi pot vedea lucrurile altfel decât le vedem noi, adulţii. Aşa că ne-am propus să retrăim atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă prin ochii copiilor, transmite un comunicat al Biroului PSD Sibiu. Pentru aceasta, PSD Sibiu lansează concursul de pictură originală, fără şablon "Sărbătorile de iarnă la Sibiu”. Sunt aşteptaţi să îşi înscrie lucrările copiii din clasele 0-VIII din cadrul şcolilor din municipiul Sibiu.

Desfăşurare şi înscriere

Concursul se va desfăşura pe două categorii: clasele 0-IV şi clasele V-VIII. Lucrările se primesc în original, la sediul PSD Sibiu de pe strada Samuel von Brukenthal, nr. 2, de luni până vineri între orele 9:00-16:00, până în data de 19 decembrie, ora 14:00. Pentru clasele 0-IV lucrările trebuie să fie realizate în format A4, iar pentru clasele V-VIII, în format A3. Lucrările înscrise în concurs vor fi însoţite de numele şi prenumele complet al elevului, clasa, şcoala la care studiază, numele părinţilor şi un număr de telefon de contact.

Premierea câştigătorilor

 Lucrările care vor fi aduse la sediul PSD, în original, sunt considerate înscrise în concurs. Aceste lucrări vor fi analizate de către un juriu format din trei profesori de specialitate, care vor decide care sunt cele mai bune picturi. Vor fi premiate câte trei lucrări la fiecare categorie.
Festivitatea de premiere va avea loc în data de 21 decembrie, începând cu ora 18:00, la sediul Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, str. Samuel von Brukenthal nr. 2 Sibiu. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi expuse la sediul Organizaţiei, începând cu data de 21 decembrie şi până la sfârşitul anului.

Premiile

Se vor premia cele mai bune trei lucrări de la fiecare categorie. Pentru ambele categorii, premiile vor consta în: locul 1 – câte o tabletă Kindle pentru citit; premiul 2 – câte un abonament pentru 5 intrări la piscină, pentru copil şi un însoţitor; premiul 3 – câte un voucher pentru cinci şedinţe de echitaţie. La fiecare categorie vom oferi câte două menţiuni constând în cărţi de citit şi de colorat. Restul surprizelor le veţi putea descoperi participând la concursul organizat de noi, mai precizează comunicatul PSD Sibiu.

comentarii
2 comentarii

jegosilor ce vrajala ieftina aveti in voi-va dau foc protestatarii ca la sobolani in sediu vostru si voi o ardeti cu cultura si premii de toata jena de parac lumea ii proasta si nu stie cine sunteti.Propun filialei PSD Sibiu sa se desfiinteze ca pe noi nu ne prostiti...va vedem in fiecare clipa poate cvu cei de la Bucuresti sa o scoateti la capat cu sibienii nu va merge infectilor.
Bondica ABUMEYANGU ANTI-PSD
13.12.2017 12:20
Pacat ca nu se poate face analiza starii de sanatate mintata a comentariilor de mai sus.
Cocoselul berc si chior
14.12.2017 16:40
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia