Tribuna
Jidvei
PSD Sibiu: "Daniela Cîmpean, pusă la zid de PNL Sibiu"
ADVERTORIAL
1327 vizualizari
PSD Sibiu:

"Sebastian Dotcoș, un apropiat colaborator al Danielei Cîmpean, penelist de frunte la Sibiu spune adevărul despre colega sa care se vrea președintele Consiliului Județean (CJ) pentru a doua oară. Dotcoș este fostul administrator al județului Sibiu, actual director al Cancelariei Instituției Prefectului și candidat al PNL la primăria unei comune din județul Sibiu, respectiv un personaj bine ancorat în anturajul de partid al Danielei Cîmpean. Acesta a fost citat de mass-media sibiană  după ce a afirmat public că Daniela Cîmpean, actualul candidat PNL la Consiliul Județean, nu are calitățile necesare pentru a conduce această instituție. Mai mult decât atât, Dotcoș spune că nici măcar apropiații doamnei Cîmpean nu pot avea un dialog civilizat cu ea, din cauza atitudinii dictatoriale de care dă dovadă, iar dacă e contrazisă cu argumente, reacționează la modul ”cine nu e cu mine, e împotriva mea”.Ne bucurăm că tot mai mulți peneliști au curajul să vorbească despre incompetența și aroganța doamnei Cîmpean. Am văzut un bilanț recent al doamnei Cîmpean, în care se lăuda cu lucruri pe care ”o să le facă”, vorbind tot timpul la viitor, uitând că a fost patru ani la cârma județului și trebuia să ne prezinte realizările de până acum. Dorim să le reamintim sibienilor câteva dintre promisiunile făcute de Daniela Cîmpean înainte de preluarea mandatului și ce a realizat de fapt:

-         Reabilitarea drumurilor din județ:

După 4 ani de mandat al Danielei Cîmpean, drumurile județene arată  mai rău ca niciodată. În loc să-și recunoască neputința, Cîmpean dă vina pe constructori și a anunțat cu mare emfază rezilierea contractelor. În loc să fi făcut un caiet de sarcini complet, cu condiții stricte și corecte pentru licitația de atribuire a lucrărilor, acum își culege roadele propriei incompetențe, în vreme ce drumurile județene sunt într-o stare jalnică;

-         Reabilitarea Secției de Neurologie:

Proiect finanțat cu 10 milioane de lei de Guvernul PSD,  semnat la Sibiu de ministrul PSD al Dezvoltării Regionale, în prezența Președintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministru al Turismului la acea dată, este blocat tot din cauza incompetenței doamnei Cîmpean, existând riscul ca județul să piardă această finanțare;

-         Daniela Cîmpean a vorbit foarte mult despre dezvoltarea zonei Păltiniș, dar în 4 ani de mandat nu a făcut nimic pentru această zonă. Noroc cu ministerul Turismului și actualul președinte al PSD Sibiu care au asigurat finanțarea bazei Salvamont din Păltiniș;

-         Construirea Spitalului județean Sibiu:

-         Cîmpean a promis un spital județean nou, dar singurul lucru pe care l-a reușit în 4 ani de zile a fost acela de a obține un teren pe Drumul Hoților (nume parcă predestinat proiectelor doamnei Cîmpean), teren amplasat în vecinătatea zonei industriale și a gropii de gunoi a județului. Singurul argument al amplasării acestui spital într-o zonă atât de nepotrivită este acela că niște șmecheri și-au cumpărat terenuri în zonă la prețuri de nimic, iar acum speră să se îmbogățească. Doamna Cîmpean a făcut numiri politice, a invadat și a infestat la propriu Consiliul Județean cu lipitorii de afișe ai PNL. Atitudinea Danielei Cîmpean  a culminat cu numirea noului manager al Spitalului Județean, deși , un alt membru PNL de vârf, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis în scris faptul că respectivul concurs organizat pentru ocuparea postului de manager al spitalului a fost ILEGAL.Putem continua cu foarte multe exemple despre ce NU a făcut doamna Cîmpean pentru județ, sau despre ce ilegalități a comis, dar sibienii știu deja aceste lucruri, iar incompetența președintei CJ Sibiu a trezit și nemulțumiri publice chiar în cadrul PNL Sibiu, așa cum este cazul liderului PNL Sebastian Dotcoș”, transmite, într-un comunicat, biroul de presă al PSD Sibiu.

 

 


comentarii
16 comentarii

PSD -Sibiu in calitate de postas transmite ca posta manca intot deauna rahat.
Trifu
14.07.2020 15:20
Poti sa te duci sa vezi cum arata darapanatura de la sectia de neurologie si Campean sta de 2 ani cu banii in cont. Sa vezi cum arata spitalul juderean condus de 5 ani de PNL-ist. Jaleeeeee!!!! Asta e PNL Sibiu, incompetenti hoti si prosti!!!!!
@
14.07.2020 15:31
In cercul nostru intim de pnlisti de la CJ, am constatat ca Campean e praf ! He he he
DOTCOS
14.07.2020 15:32
Campean mai face greseli gramaticale cand scrie, dar la oral e de nota 10. Acum ca eu am plecat e in echipa cu Bibu si in spatiul public tot asa comunica pe cale orala, amandoi! He he he
@ Dotcos
14.07.2020 15:37
Turcan iti mai ti tuta la Cj? Vezi ca se umfla si te zboara la Botosani. Daca stau sa ma gandesc nici nu ar fi rau sa iti plimbi botoxul doar in Botsani.
Claudiu
14.07.2020 15:40
Am votat PNL de cand ma stiu. Asa dezamagit sunt de PNL. Acum ca au pus-o pe Campean canditat la consiliu judetean, pnlistii si-au semnat sentinta. O sa votez cu PSD pt ca nu pot vota o analfabeta si incompetenta. Multumesc pnl sunteti tot mai prosti.
Votant PNL
14.07.2020 15:43
Dotcos zici ca Bibu e mana dreapta a lui Campean in lipsa ta ?
@@ Dotcos
14.07.2020 15:47
Am facut si eu un doctorat, si il tin ascuns sa cumva sa il vada lumea sa il si verifice. Am sters de peste tot CV ul sa nu vada lumea ca e trecut doctoratul. Poate scap si nu se prind sibienii. Hotul neprins e ...tot hot!
Sovaiala
14.07.2020 15:52
Asa arata sectia in spital ? Cat de jegosi si prosti sunt cei pusi de pnl sa conduca judetul ? Mai incompetenti de atat nu se poate !
..ue PNL
14.07.2020 15:54
ASTA E PNL SIBIU, ATAT POATE, SA PROMOVEZE O HABARNISTA CA DANIELA CAMPEAN. NU MAI CONTATI PE VOTUL MEU SI AL FAMILEI. SA VA DUCETI CU CAMPEAN A VOASTRA SI SA VA INTOARCETI CAND VA CHEM EU
Marius
14.07.2020 16:07
pnl e partid de incompetenti iar psd e partid de HOTI SI MINCINOSI !
ALDE e viitorul !
adi3
14.07.2020 19:39
Dotcos nu e fostul city manager care a cam luat plasa dupa ce si-a dat demisia ca il pune Orban prefect si pana la urma a ajuns portarul prefectului ?
Cand era in CJ nu retin sa fi refuzat vreodata salariul de "city manager". Pentru care presta mai nimic si nu il deranja deloc atitudinea despre care pomeneste acum
Ne poate da PSD ul o lista si cu realizarile vizionarului Dotcos pentru perioada cat i-a fost cald si bine in CJ ul sibian?
Claudiu
14.07.2020 20:16
Turcan, Neagu, Sovaiala si Cazan isi vad in pericol scaunele si l-au pus pe acest palmas, Dotcos Neica-Nimeni sa faca valuri. Cat timp mamutii nu se dau la o parte, PNL-Sibiu va fi in umbra babelor de la FDGR
Intoarcerea mamutilor
14.07.2020 22:04
Sa inteleg din logica ta ca Turcan e mamuta? Campean ce e ? Galinacee?
14.07.2020 23:23
Uitel ma din nou pe asta Dotcos cu glas...city manageru-ul din franzela. Ofticat pana in maduva oaselor isi arata coltii acum...Rusine Dotcos, te-ai dat cu PESEDE...bravo ma baiatule...esti tare !!!
Cum nu te-ai vazut PREFECT...acum faci gargara...abia astept sa pierzi la marpod si sa ramai in ....gol :))))
Oanta
15.07.2020 10:55
Sebi tata..d.p.d.v nu trebuia sa ajungi aici cu discutiile. Mie unul mi-ar fi rusine in cazul tau sa casc gura si sa musc mana ca m-a hranit...Se vede ca nu ai ce-i 7 ani de acasa...Rusine, rusine, rusine !
Vad ca te-ai infratit cu Pesede, succes !
Marius M
15.07.2020 10:57
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia