Tribuna
PSD Sibiu: "Consilierii USR, PNL și FDGR au majorat cu 60% tarifele contractului de salubrizare"
ADVERTORIAL
1486 vizualizari
PSD Sibiu:

"PSD s-a opus, în Consiliul Local Sibiu, majorării cu peste 60% a tarifelor activităților de salubrizare stradală și deszăpezire prestate de SC Soma SRL în Municipiul Sibiu și Stațiunea Păltiniș. 

Consilierii locali ai PSD Sibiu au primit mandat din partea Biroului Permanent Municipal al PSD Sibiu de a vota împotriva proiectului de hotărâre cu numărul 56, privind modificarea tarifelor activităților de salubrizare stradală și deszăpezire prestate de către operatorul Soma SRL în Municipiul Sibiu și Stațiunea Păltiniș, precum și pentru aprobarea Actului adițional nr. 2 la Contractul de achiziție publică de servicii nr. 188/08.12.2021.
Reprezentanții PSD au fost singurii consilieri locali care s-au opus majorării tarifelor.
Ceea ce ni s-a părut cel mai ciudat la dezbaterile pe acest proiect este faptul că doamna primar a afirmat că va fi redus semnificativ numărul de treceri pe străzi ale mașinilor de curățat. Cu alte cuvinte, mărim tarifele cu peste 60%, dar scădem cantitatea și calitatea serviciilor.

În același context, doamna primar a afirmat că se exagerează cu curățenia în municipiul Sibiu! Declarația este cel puțin ciudată, având în vedere faptul că, în cartierele orașului, curățenia lasă de dorit. 

Din păcate, proiectul propus de conducerea Primăriei Sibiu, unde PNL are un viceprimar, a fost adoptat, fiind votat de toți consilierii PNL, USR și FDGR. Majorările au fost aplicate de la 1 octombrie 2022.

Așa cum am repetat în numeroase rânduri, nu vom accepta niciodată ca sibienii să plătească din cauza lipsei de soluții și viziune a municipalității. Sibienii sunt copleșiți deja de majorări masive ale prețurilor la toate produsele și la toate serviciile. Majorarea cu peste 60% a taxelor pentru salubrizare stradală și deszăpezire reprezintă o împovărare a bugetului local menită să genereze profit unui operator privat de salubritate, în detrimentul sibienilor care plătesc taxe și impozite". 

Biroul de presă PSD Sibiu


comentarii
8 comentarii

Lasa ca le place la unii. Au votat USR, PNL sau FDGR ? Acum sa ia de la ei! Bine le face ca le-au marit tarifele, sa ii jupoaoe pe cei care i-au votat! Pacat de ceilalti sibieni.
Gilu
05.10.2022 17:43
si acum ministrul de finante al PSD propune majorarea impozitelor pe propietati ! Trifule dormi ? sau acum nu mai ai cu ce te lauda ?
atom
05.10.2022 17:47
Dar tot nu-i deajuns pt. a curāta gunoiul de PSD…..
Gap
05.10.2022 19:12
daca curatau "gunoiul"de PSD nu aveati pensii si salarii marite,asa cum sunt ei de blamati au facut si ceva bun pentru tara si poporul asta nu ca USR si PNL Orban.
sibian
06.10.2022 09:51
06.10.2022 13:19
Din pacate, oricat de mult am uri Psd-ul, or ajuns sa aiba dreptate! Ce mi se pare mai grav e ca societatea nu are nicio reactie! Nimeni nu mai comenteaza nimic. Somn usor Sibiu!
Tribun
06.10.2022 13:22
Ce reactie sa ai cand este vorba de psd . Si daca ar interzice prin lege acest partid tot trebuie sa ne fie frica . Nu fac altceva decat sa parasca . Totdeauna au impartit ce au muncit altii . Nu au facut nimic niciodata ceva bine pentru economie .Au ajuns la putere , sunt la guvernare dar sunt a 4 sau a 5 generatie de comunisti si atat .
io
07.10.2022 14:11
Cu privire la majorarea taxei de salubrizare consider ca nu este corect ca oamenii de rand si pensionarii sa plateasca o majorare de 50% a acestei taxe cand banii acestia s-ar putea obtine foarte usor din MAJORAREA IMPOZITULUI cu 50% a caselor cu o valoare mai mare de 200000 de euro si a VILELOR DE LUX
stanuta alboiu
09.10.2022 20:52
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA