Continental
Tribuna
PSD Sibiu: "Condamnarea președintelui Dragnea = condamnarea Constituției României"
PSD Sibiu:

"Justiția devine o ruletă rusească pentru cetațenii statului român atunci când legea fundamentală nu este aplicată unitar. Astăzi, președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a fost achitat de unul dintre judecători și condamnat de ceilalți doi  din completul Curții Supreme, fără să se țină cont de decizia Curții Constituționale prin care infracțiunea incriminatorie este NECONSTITUȚIONALĂ", transmite PSD Sibiu într-un comunicat.
"PSD îl susține în continuare pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților și face apel la respectarea legii fundamentale și a deciziilor CCR.
Hotărârile contradictorii ale instanțelor care în anumite cazuri țin cont de deciziile Curtii Constitutionale și în altele nu, crează nesiguranță în rândul românilor de bună credință. Nu este corect ca unii să fie lăsați să scape și alții să fie pedepsiți chiar dacă acuzațiile sunt aceleași.
Legea trebuie aplicată conform prevederilor constituționale.
Deciziile CCR se aplică, nu se discută!
Până la pronunțarea decizie finale, președintele PSD beneficiază de prezumția de nevinovăție.
PSD reclamă condamnările politice. Liviu Dragnea a devenit astăzi țintă a statului paralel pentru a doua oară. Să nu uite români: prima dată, președintele PSD a fost condamnat pentru că a îndemnat oamenii să meargă la vot, atunci când abuzurile lui Traian Băsescu nu mai puteau fi suportate, iar aproape 8 milioane de cetățeni au votat pentru demiterea președintelui. Astăzi acei oameni care făceau parte din camarila lui Băsescu sunt liderii opoziției și-l numesc ”penal” pe Liviu Dragnea pentru votul liber al românilor din 2012.
Majoritatea parlamentară PSD+ALDE nu va fi afectată, guvernarea nu va fi afectată. Vom realiza programul de guvernare și vom duce până la capăt reforma justiției, cu transpunerea în legislație a deciziilor CCR, CEDO și a Directivelor Europene.
Decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea NU este definitivă. Acuzațiile aduse de procurori nu sunt constituționale. PSD rămâne unit!", mai e de părere PSD Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia