Tribuna
PSD Sibiu: Adrian Bibu (PNL) vrea dublarea taxei de salubritate pentru sibieni
PSD Sibiu: Adrian Bibu (PNL) vrea dublarea taxei de salubritate pentru sibieni

Printr-o manevră nedemnă, domnul Adrian Bibu, președintele organizației municipale PNL Sibiu și candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Sibiu în 2024, a încercat să determine creșterea tarifelor de sortare, compostare și transfer al deșeurilor prin aprobare tacită în Consiliul Local Sibiu. 

Cei trei membri liberali ai comisiei juridice și pentru administrație publică pur și simplu nu s-au prezentat la comisie, astfel că proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi, 22.09.2023, care avea nevoie de avizul acestei comisii, nu a putut fi dezbătut și votat. Proiectul prevedea mandatarea reprezentantului Municipiului Sibiu pentru un vot împotriva majorării tarifelor, în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare lntercomunitară ECO Sibiu.  

Îl somăm pe domnul Bibu să apere interesele sibienilor și nu, așa cum obișnuiește, interesele unei societăți comerciale care gestionează colectarea, sortarea și compostarea deșeurilor în județul Sibiu! Pentru că, an de an, aceste tarife au fost majorate peste limita suportabilității!

Domnul Bibu este și administrator public al județului Sibiu și, împreună cu conducerea Consiliului Județean, a ratat, din pură incompetență, proiectul de 210 milioane de euro care asigura Sibiului gestionarea integrată a deșeurilor, astfel încât cantitatea eliminată la groapa de gunoi să scadă foarte mult și, implicit, și facturile pe care sibienii le plătesc către societatea respectivă.

După ce ratezi un astfel de proiect esențial pentru sibieni, să vii cu o astfel de șmecherie ieftină în Consiliul Local Sibiu neprezentându-te în comisie doar pentru a trece tacit aceste majorări, pentru orice om cu bun simț este strigător la cer!

Nu am crezut că liberalii sibieni, îndemnați de liderul lor, domnul Bibu, pot fi în stare de o asemenea mârșăvie politică, îndreptată împotriva sibianului de rând!

PSD reacționează de fiecare dată când sibienii sunt atacați și le apără interesele! 
Organizația Municipală a PSD Sibiu și-a mandatat reprezentanții în Consiliul Local să voteze împotriva acestei încercări de creștere aberantă a taxei de salubritate.

Organizația PSD Sibiu


comentarii
11 comentarii

PNL apoi are tupeul sa ne ceara voturile . Cred ei ca cineva mai pune botul(stampila) pe minciunile lor.
newman
23.09.2023 17:16
Nuuu o să punem ștampila pe PSD care au vândut gazele, pădurile și alte bogății la Austrieci !!!
Bă da nu vi rușine să mai apăreți ca partid ??!!! Să fi mândru că ești în PSD ????!!!!
Luati-va un 22mm și dispăreți de pe fața pământului!!!

Sunteți destul de imbecili ca politicieni ! Nu contează rasa (partidul) !!!! Da vă dați la fund să le faceți pe plac la ăia din UE .... că na voi sunteți din Romania!!!
23.09.2023 19:03
Trif lasa-l pe Bibu zi de Buzatu.
Vivi Dragan
23.09.2023 21:05
Vivi, Buzatu iti dubleaza in Sibiu taxa de salubritate? Anul trecut a crescut de 4 ori! Ce treaba au PSD si Trif ca pnlistii pierd bani din fonduri europene si dubleaza taxa de salubritate. Tot creier mic ai, doar fumigene de nimic faci Vivi.
Gilu
23.09.2023 23:32
Rușine! Adi, m-ai dezamăgit!
24.09.2023 11:32
Rusine PNL, ne-ai dezamagit profund, atat in Sibiu cat si la nivel de tara!
Eu
24.09.2023 12:06
Comentariul meu unde este?
Sibian
24.09.2023 13:10
Am intrebat un prieten , la Deva gunoiul costa 8 lei de persoana !La Sibiu char este ieftin !
Camp Man
24.09.2023 15:22
@ Camp man esti retardat? Adica dupa ce an de an a crescut enorm taxa de salubritate, e bine ca Bibu si PNL vor s-o dubleze? Esti foarte prost sau un pnl-ist sub acoperire. Pa!
@ camp man
24.09.2023 18:08
ca de obicei Tribuna e preshul unde PSD isi varsa toate gunoaiele toxice
comsha
24.09.2023 19:19
La alegeri stampila pe ȘOȘOACĂ vă fi cu siguranță,altfel ăștia ne sufocă cu taxe și impozite ptr că vor să facă ceafă lată, burtă mare su două trei amante.
Sibian
24.09.2023 23:49
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA