Tribuna
PSD nu-l mai vrea pe Vintilă, dar Vintilă vrea în PSD
Alexandra CHEŞCU
2782 vizualizari
PSD nu-l mai vrea pe Vintilă, dar Vintilă vrea în PSD

u doar două luni înainte de alegerile locale, problemele apărute în cadrul Organizaţiei PSD Cisnădie par a mai avea nevoie de timp pentru a fi soluţionate. "Organizaţia PSD Cisnădie anunţă că nu recunoaşte hotărârile luate la Sibiu de către Cindrea Ioan şi că singura conducere statutară şi legală este cea veche, con­dusă de preşedintele Organi­zaţiei PSD Cisnădie, Vintilă Cornel", se arată într-un comu­nicat de presă transmis la redacţie. În acelaşi document mai este precizat că Ioan Ungu­reanu, Gabriela Ungu­reanu, George Cune şi Ştefan Dăncăneţ au fost excluşi din Organizaţia PSD Cisnădie încă din 1 aprilie, lucru care, potrivit comunicatului, îi face să fie nelegitimi pentru a fi numiţi la conducerea interimară a organizaţiei. Adrian Besoiu: "Propunerea mea este de dizolvare a organizaţiei" "Dacă ar fi fost excluşi, ar fi trebuit să fie chemaţi la şedinţa de excludere şi să li se comunice decizia pe care o pu­teau contesta, ceea ce nu s-a întâmplat", a spus Adrian Besoiu, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, care a explicat că o excludere trebuie supusă unei analize a Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD, comisie care a analizat şi acceptat decizia de dizolvare a Biroului Organizaţiei Oră­şeneşti a PSD Cisnădie. "Vintilă şi asociaţii consideră PSD Cisnădie drept un SRL propriu. Acesta este un model naţional de insubordonare, indisciplină şi secesiune politică (...) Propunerea mea este de dizolvare a organi­zaţiei", a mai spus Adrian Besoiu. Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu a subliniat că fosta conducere de la Cisnădie trebuie să se supună deciziei Comitetului Executiv al PSD Sibiu, soluţiile la situaţiile ivite urmând să fie discutate în cadrul unui viitor Birou Permanent. Adrian Besoiu a mai dat asigurări că situaţia de la Cisnădie va fi adusă şi în atenţia conducerii centrale a partidului şi a mai spus că acesta este primul caz de acest gen ivit până acum în judeţul Sibiu şi că există şanse ca Vintilă şi cei care îl susţin să fie excluşi din partid. Cornel Vintilă: "Ideea mea este să rămân în PSD" La rândul său, Cornel Vintilă consideră că se încearcă creionarea unei imagini proaste a lui şi a Organizaţiei PSD Cisnădie. "O să facem o şedinţă cât de curând şi vom lua cea mai înţeleaptă decizie. Ideea mea este să rămân în PSD", a spus Cornel Vintilă. El a mai precizat că nu ia în calcul, aşa cum s-a vehiculat pe "piaţa zvonurilor", o posibilă candi­datură (n.r. a sa) la Primăria Cisnădie, din partea PDL, "nici prin cele mai negre gânduri". Toate acestea vin în condiţiile în care Comitetul Executiv al PSD Sibiu a decis dizolvarea Biroului Organizaţiei Oră­şe­neşti a PSD Cisnădie şi numi­rea unei conduceri interimare, în urma tensiunilor create după ce PSD Sibiu a decis desemnarea lui Gheorghe Huja drept candidat al USL-ului la alegerile de la Cisnădie, în locul lui Cornel Vintilă.
comentarii
6 comentarii

De departe miroase a goana dupa ciolan,se vede o lupta neloiala,necinstita.Ce mi-e Ghita ce mi-e Cornel?Primul nu a ros ciolanul pana la os,al doilea ar vrea si el sa roada ceva.Dar oricum seara mai fac o carta impreuna...ca doar sunt amandoi cisnadieni.Dar cand doi se bat al treilea castiga.Ghici...cine vine la cina?
corbul
05.04.2012 09:24
goana dupa putere e in floare iar cazul de la Cisnadie e cel mai concret caz.
cozma
05.04.2012 11:05
Circ fără bilete....semeni v
Laura
05.04.2012 11:18
nu sint FAN a nici unuia dar consider ca nu este corect ca UNUL sa traga 4 ani pentru PSD iar altul,un adversar inversunat al PSD-ului sa devina peste noapte idolul USL-ului.Miroase a borhot(sa nu zic altceva) dar "cine se aseamana se aduna(Cazan,Huja).
gica contra
05.04.2012 12:14
Aici se vede cit de domocrat este PSD-ul.Parca imi aduce aminte de ceva. Nu faci ce vrea conducerea poti sa-ti ei palaria.
Roby
05.04.2012 13:20
La urma urmei psd a mai fost si stim cum e.PDL,PSD sau pnl toti o apa si-un pamant.Un fel de kk t pe varza.
corbul
05.04.2012 13:34
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA