Tribuna
PNL
PSD acuză FDGR şi pe reprezentanţii Bisericii Evanghelice că fac "front comun împotriva unei societăți normale"
PSD acuză FDGR şi pe reprezentanţii Bisericii Evanghelice că fac
"Referendumul pentru care 3,5 milioane de români și-au exprimat dorința de a fi organizat, a devenit un prilej pentru denigrarea României și a românilor de către Forumul lui Iohannis. FDGR și-a "convertit" unul dintre principalii aliați, Biserica Evanghelică, în campania murdară împotriva PSD ce are ca principal scop mânjirea cu noroi a imaginii țării la nivel european", spune un comunicat al PSD Sibiu.

"După ce PSD Sibiu a lansat scrisoarea deschisă cu cele 10 întrebări care, în mare parte, făceau referire la motivele pentru care Forumul condus la acea vreme de Iohannis a cerut în instanță recunoașterea ca succesor în drepturi față de Grupul Etnic German, o organizație nazistă (după cum chiar președintele FDGR, Paul Porr, recunoaște) și în cuprinsul căreia PSD cere, în numele sibienilor, explicații despre legăturile FDGR ului cu Biserica Evanghelică, acum asistăm la o poziție a bisericii care se împotrivește referendumului ce susține familia formată dintre un bărbat și o femeie.

Nu degeaba, PSD Sibiu a tras un semnal de alarmă pentru sibienii de bună credință în legătură cu participarea prim-preotului Bisericii Evanghelice din Sibiu la manifestațiile din fața sediului partidului nostru, ci tocmai pentru a scoate la lumină faptul că reprezentanții Bisericii ar reacționa la îndemnul lui Iohannis prin anexa FDGR.

Un exemplu al faptului că Forumul dă dovadă de lașitate și se "ascunde" în spatele atacurilor politice pe care reprezentanții Bisericii Evanghelice le fac la îndemnul direct al președintelui Porr, finul lui Werner Klaus Iohannis, este că reprezentanții, în loc să respecte canoanele bisericești, fac politică și critică partidele și politicile de guvernare.
Constatăm că nu este întâmplătoarea asocierea dintre FDGR și conducătorii Bisericii Evanghelice, mai ales că ambele părții au utilizat metode identice de a fi recunoscute ca succesori în drepturi ai Grupului Etnic German, organizație nazistă.
 
Oare de ce această reacție a reprezentanților Bisericii Evanghelice în legătură cu referendumul, un demers pe care PSD îl susține? Poate pentru că PSD Sibiu a început să pună întrebări ce vor scoate la lumină adevăratele interese și modul în care a fost retrocedată averea uriașă a organizației naziste către Biserica Evanghelică și FDGR?
Iată câteva dovezi, în urma recunoașterii Bisericii Evanghelice ca succesor al Grupului Etnic German: din proprietatea statului român, Muzeul Brukenthal a ajuns în posesia Bisericii Evanghelice. La fel s-a întâmplat și cu Palatul Copiilor din Sibiu, Liceul de Artă, iar exemplele pot continua, patrimoniul retrocedat având o valoare uriașă.
Revenim asupra scrisorii deschise, un apel al sibienilor la adevăr, și cerem încă o dată răspunsuri punctuale la fiecare dintre cele 10 întrebări adresate FDGR prin intermediul PSD Sibiu.

FDGR a avut o tentativă de răspuns, săptămâna aceasta, la solicitarea noastră, încercând să scape de responsabilitatea asumării unor fapte grave.
Speram ca solicitarea sibienilor să fie tratată cu seriozitate de domnul președinte Porr, care pare să fie mai degrabă preocupat de candidatura sa la concursul pentru cea mai frumoasă femeie din lume (Miss Universe), în loc să vină în fața oamenilor cu demnitate și să răspundă întrebărilor acestora.

Domnul Porr a dezvăluit dorințele domniei sale ascunse în ceea ce privește o eventuală participare pe podimul pe care defilează cele mai frumoase femei din lume în urma unei dispute cu penalul Cătălin Cherecheș, simpatizant și pretins candidat la președinția FDGR. Pe 7 mai 2018, domnul Porr a spus cu subiect și predicat: “Și eu vreau să candidez la Miss Universe, dar pentru acest lucru trebuie să îndeplinești anumite cerințe, trebuie în primul rând să fii femeie, să fii frumoasă”, am încheiat citatul.
În acest context,  sperăm ca domnul Porr să fie un bun exemplu pentru sibieni și să-și exercite dreptul democratic de a vota la referendum, având astfel posibilitatea de a se exprima și împotriva familiei tradiționale, dacă dorește.
PSD Sibiu face încă odată apel la normalitate și îi invită pe români la referendumul de pe 6 și 7 octombrie pentru a se putea exprima democratic pentru păstrarea tradițiilor și valorilor poporului roman: familia tradițională", se mai spune în comunicat.

comentarii
11 comentarii

Yooolaririiiiii !!! Asta e visul lui Porr ? Sa fie miss ? Ce veselie o fi acolo la ei !!! Vad ca aproape la unison, reprezentantii sasilor, vor cuplurile de homosexuali casatorite si cu copii infiati !!! Adevarul este ca Porr ar putea fi cea mai sexy femeie de pamant, in cazul in care omenirea si maimutele ar disparea si doar el ar fi supravietuitorul !!! Yolarrrriiiiriiii, Yolarirrrriiiiriiii.
Porr domnisoara ?
03.10.2018 10:26
Cred ca nici in situatia aia Porr nu ar fi cea mai sexy. He He He .
Sb
03.10.2018 10:43
Societate normala e cea unde hotii sunt la inchisoare, nu fac legi si merg in Brazilia cu banii furati de la gura copiilor.
Societate normala e cea unde guvernul se ocupa cu imbunatatirea conditiilor din scoli si spitale, a drumurilor nu cu eliberarea infractorilor.
Societate normala e cea in care copii nu sunt abandonati in spitale si pe strazi si nu sunt abuzati de preoti la seminar.
Societate normala nu e cea in care un condamnat penal cu logodnica mai tanara decat fiul sau impreuna cu tovarasul de cardasii aflat la a 6-a casnicie propovaduiesti valorile familiei traditionale.
Pe scurt PSD nu are caderea sa vorbeasca despre o societate normala !
societate normala
03.10.2018 13:42
da la r.....t femei romance va place?domnilor de la fdgr si bisi evanghelica?
de aia sinteti 300 -4000de sasi in sbiiu,majoritatea or plecat iar restul ..........................
ARDEO
03.10.2018 14:00
Chiar si intr-o familie de tip nou pot exista inegalitati. De exemplu, una din femei se uita la televizor, in timp ce consoarta ei da de mancare la porci...
03.10.2018 16:24
Preoti,vorba aia,daca taceai filozof ramaneai.La ei sunt homsexuali.pedofili cei mai multi. Si inca ceva,Dragnea siTariceanu care au initiat referendumul,subt cele mai proaste exzemple de urmat.Unul insurat de sase ori,iar altul cu una care trebuia sa-i fie nevasta fiului nu lui.
Dumitru
03.10.2018 16:24
PSD nu mentioneaza contextul in care dl. Porr a vorbit de Miss Univers. Textul fara context este pretext !
mentat
03.10.2018 16:33
Si cine sta cu copilul intr-o familie de lesbiene, daca una adapa vaca din grajd iar cealalta imprastie balegarul pe camp ??
leovigild
03.10.2018 16:42
Adevaratul Referendum este cel referitor la persoanele cu probleme penale ! Daca penalii nu vor mai avea acces la functii publice, singurii compatibili ca ministrii vor fi cei de la FDGR !!! Iata perfidia planului johannist !!!
intelect plus
03.10.2018 16:52
Daca referendumul nu obtine cvorumul necesar, avem deja legalizarea casatoriilor de tip nou. Iar Becali se poate casatori cu Dragnea ( banul la ban trage ).
spiridon biserica
03.10.2018 16:59
nea frunzache isi baga iar capul in proza
parerea lui hector
03.10.2018 22:18
Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia