Tribuna
PNL
Proxenet care își supraveghea „fetele” pe DN 1, la Post Control Veștem, reținut
Proxenet care își supraveghea „fetele” pe DN 1, la Post Control Veștem, reținut
© Arhiva Tribuna

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Mehedinți, bănuit că supraveghea trei tinere, pe care le punea să se prostitueze în zona intersecției DN 1 cu DN 7, la Post Control Veștem, a fost reținut.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Poliția Sibiu, un echipaj de jandarmi a depistat, pe DN 1, în zona Post Control Veștem, trei tinere care acostau persoane pentru a întreține relații sexuale, iar apropiere erau supravegheate de un bărbat de 34 de ani.

„Un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 și 29 de ani, din județele Mehedinți și Timiș. De asemenea, jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoțite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mehedinți, care le supraveghea activitatea”, a transmis Poliția Sibiu.

Jandarmii au anunțat Poliția, având indicii privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

În urma anchetei desfășurate de oamenii legii, a reieșit faptul că, în ultimele 6 luni, în județul Sibiu, bărbatul în cauză le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecție, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

Bărbatul bănuit de proxenetism a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia