Tribuna
PNL
Propunerea de arestare în lipsă a suspecților în cazul lui Adrian Kreiner, judecată în 22 noiembrie
Propunerea de arestare în lipsă a suspecților în cazul lui Adrian Kreiner, judecată în 22 noiembrie
© Arhiva Tribuna

Propunerea de arestare în lipsă a suspecților în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner va fi judecată în 22 noiembrie, au spus, sâmbătă, procurorii.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au transmis, sâmbătă, că judecătorul de drepturi și libertăți a decis ca judecarea propunerii de arestare a celor trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner să aibă loc în data de 22 noiembrie.

Explicația dată de judecătorul de drepturi și libertăți pentru judecarea propunerii de arestare în lipsă abia în 22 noiembrie a fost aceea că este necesar să fie îndeplinită procedura de citare cu inculpații.

Procurorii au fomulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

„S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată”, au declarat procurorii sibieni.

Cauza nu se poate judeca vineri seară, fiind necesară îndeplinirea procedurii de citare a acestora.

În ceea ce privește eventuala implicare în dosar a unei femei, procurorii au precizat că „din probele administrate până în acest moment nu rezultă cu exactitate contribuția femeii la comiterea infracțiunilor. Ca atare procurorul va decide măsurile față de aceasta după completarea probatoriului”.

Anterior, bărbatul din județul Timiș, suspectat că i-a transportat și sprijinit pe cei trei indivizi, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru favorizarea făptuitorului, în timp ce suspectul din Dolj despre care Poliția spunea că „existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată” săvârșite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, a fost eliberat din lipsă de probe.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuința lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. (L. B.)


comentarii
2 comentarii

Autoritatile vor sa se umple de penibil in continuare: propun arestare unor suspecti pe care nici nu stiu cum ii cheama.Vor sa-i aresteze dupa porecle.Au mai arestat si batut un om nevinovat in Dolj si nu vor sa inceteze cu prostiile.
newman
18.11.2023 16:15
Spui politia sau procuratura si tragi apa. Pe surse s-ar fi aflat ca Mickey Mouse, Donald Duck si Balanel ar fi cei inculpati. Inca nu s-a stabilit ce se intampla cu Miss Piggy.
hahaha
19.11.2023 00:22
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica