Tribuna
Proprietarul Trans Agape i-a scris lui Adrian Bibu
Proprietarul Trans Agape i-a scris lui Adrian Bibu

Numărul de mesaje generate de campania "Fii Primarul Sibiului!", inițiată de platforma "Sibibu- Sibiul lui Adrian Bibu" este în continuă creștere. Acestea cuprind idei pentru dezvoltarea orașului, dar și recomandări cu privire la relația dintre administrație și comunitate.

 

Între expeditorii mesajelor primite se numără și antreprenori locali, organizații non-profit și susținători ai candidatului la Primăria Sibiu:

 

"Răspund îndemnului de a-i scrie lui Adrian Bibu" spune Vasile Presecan, proprietarul companiei Trans Agape, în scrisoarea în care sintetizează câteva dintre opiniile sale.

 

-  "În primul rând, aș face tot posibilul să investesc, nu prin împrumuturi BERD, ci să atrag, așa ca alte mari orașe, fonduri europene. Acum, în situația actuală, dacă tot avem excedent bugetar, aș pleda pentru cumpărarea de imobile/terenuri din intersecțiile aglomerate din oraș (Milea/Semaforului, Milea/Iorga, Cantemir/Cristianului/Maramureșului etc), le-aș propune spre demolare, pentru a avea loc un sens giratoriu. Amintesc că aceste imobile, în trecutul recent, au și fost de vanzare.

 

-  Aș propune cumpărarea de imobile/terenuri spre demolare, construind în locul lor instituții de învățământ.

 

-  Aș propune angajarea unui diriginte de șantier, onest și independent, care să monitorizeze investițiile publice ale Primăriei (se știe și se vede din avion „calitatea" lucrărilor din infrastructura orașului).

 

-  Aș vizita unitățile de învățământ din oraș și, dacă tot am excedent bugetar de atâția ani, aș schimba parchetul din sălile de clasa (la unele școli e vechi de peste 40 de ani).

 

-  Aș propune construcția unui complex sportiv, stadion, sală polivalentă, în zone de la marginea orașului, așa ca în mai toate orașele occidentale, iar până atunci vechiul stadion din parc l-aș păstra cu tribuna actuală pentru antrenamente și spectacole artistice. În locul tribunei vechi aș amenaja o parcare publică, ce ar servi zonei centrale a orașului.

 

-  Nu în ultimul rând aș gândi mai îndrăzneț, mai mare, și aș cere părerea/sfatul oamenilor onești din Sibiu, celor care au demonstrat ceva vis-a-vis de reconstrucția orașului."

 

Campania "FII PRIMARUL SIBIULUI!" a fost lansată în scopul de a  oferi o platformă de dialog despre viitorul orașului, sibienii fiind încurajați să își trimită sugestiile și ideile pe adrian.bibu@sibibu.ro

comentarii
4 comentarii

BUNA ZIUA LA PUBLICUL GENERAL,
Numele meu este PARNO VASILE Sunt din Moldova.
Vreau să-mi împărtășesc mărturia lumii despre cum mi-am vândut 1 rinichi în India și am devenit bogat, cândva am fost sărac și Bărbat, când am dat publicitate pradhan pe internet, am aplicat prin e-mail medicii Pradhan pe internet și am devenit donatorul lor.
Am donat 1 din rinichi la spitalul lor pentru bani și sunt încă foarte sănătos chiar și după donare.
Mi-au plătit 780.000 de dolari pentru rinichi, acum sunt un om bogat și fericit în Moldovanow, mi-am înființat propria companie cu 780.000 de dolari pe care i-am plătit pentru rinichi.
Îi încurajez pe toți Dacă treceți prin dificultăți / provocări financiare sau doriți să fiți bogat, contactați e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM.
PARNO
26.06.2020 21:57
Ideile sunt toate bune, iata un om care vede, dar nu cred ca Adrian Bibu este capabil sa fie primar si sa administreze un oras. Mai degraba v-as vota pe dumneavostra domnule Vasile Presecan.
Este nevoie de un primar care are scoala vietii cum se spune, un om care stie sa faca, sa gandeasca si sa faca pentru el si pentru semenii lui. Si cand spun scoala vietii ma refer la un om care a muncit si prin fortele proprii a construit ceva, Adrian Bibu este prea tanar si nu cred ca are experienta necesara, el este mai mult cu sportul.
Sibiul are nevoie de un primar care poate sa administreze si care are experienta in domeniu plus o varsta, pe cand Adrian Bibu este imatur la acest capitol, degeaba ii scriu oamenii idei bune deoarece acestea trebuiesc puse in practica si acolo apar marile probleme. Pe cand un om care are deja experienta cu partea practica altfel vede lucrurile.
Sincer mai bine si-ar vedea Adrian Bibu de sportul lui si sa lase la primarie un om capabil care are deja o experienta in administratie si in lucrul cu oamenii.
Oricum felicitari domnule Vasile Presecan pentru idei, dar cea mai buna investitie este in oameni si educatie.

Sanatate!
viitor
27.06.2020 00:58
mi-as dorii urmatoarele pt Sibiu

- sa nu mai avem cladiri care stau sa cada sau blocuri horror
- sa dispara cablurile de pe stalpi
- sa intre cineva puternic in directia de urbanism ( sa nu mai vedem blocuri intre case )
- sa tragem învățămintele "pandemiei" - legat de interactiunea cu primaria si sa poti face absolut tot ce iti doresti on-line si sa construim de la zero infrastructura sanitara
- sa se implice viitorul primar ,trup si suflet in realizarea centurii de sud ( cu 2 benzi pe sens,parapeti pe mijloc si lateral si fara intersectii la nivel )
etc,etc
pt viitorul primar
27.06.2020 15:07
Hai jos cu Fodor ! Nu doar parchet ne trebuie in scoli ,colegiul Agricol sta sa cada pe elevi,nu vor sa mai repare nimic pe motiv ca e retrocedat! Sa fi construit scoli și grădinițe nu sa dea 1milion de euro pe un skate PARK și 15 mii euro pe panouri de desenat graffiti !Numic mai urat decât mazgalelea graffiti așa cum vedeți in stația de la teatru ! Locuinte sa fi construit/cumpărat așa cum a făcut Firea la București ! Și parcări !Nu mai poți circula pe trotuare ca sunt pline de mașini parcate! Nu avem o sala de teatru decenta,nu avem o piața !
Sebi
29.06.2020 02:56
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia