Tribuna
Proiectul caritabil "ShoeBox 2020”, anulat
Proiectul caritabil

Timp de 13 ani, proiectul caritabil “ShoeBox” aducea zâmbete și spiritul sărbătorilor de iarnă în casele familiilor nevoiașe. Însă, în acest an, din cauza situației epidemiologice din țără, acțiunea se mută în 2021.

“Dragi prieteni, din cauza situației actuale, cu părere de rău, anunțăm faptul că ediția ShoeBox din anul acesta nu va mai avea loc. E prima dată în 13 ani când anulăm vreo ediție.Sperăm ca la anul să avem un ShoeBox 2021 care să poată fi organizat în condiții mai bune și în siguranță.Multă sănătate tuturor!”, spun organizatorii.

*ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim. ShoeBox nu este Moş Crăciun, reni şi alte fiinţe magice, ci este despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune.

La ediţia anterioară, campania „ShoeBox” a adunat peste 2500 de cadouri şi a adus magia sărbătorilor de iarnă în casele copiilor din familii cu venituri modeste din mai multe localităţi, precum Sibiu, Ursici, Târsa, Ciclovina, Alun, Luncani, Prihodişte, Rusciori, Nocrich, Ţichindeal, Apoş, Pelişor, Zlagna, Bârghiş, Săcel, Sibiel, Mag, Amnaş, Hosman, Fofeldea, Ruşi, Caşolţ, Cornăţel, Chirpăr, Orlat, Ocna Sibiului, Prislop, Cisnădie, Colun, Scoreiu şi Sărata.

comentarii
1 comentarii

Puteati sa lasati cutiile la poarta
Eu
25.11.2020 20:45
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia