Tribuna
PNL
Proiectele pentru Sibiu SMART se depun la Casa de Cultură
Proiectele pentru Sibiu SMART se depun la Casa de Cultură

Operatorii culturali care doresc să depună proiecte pentru a fi cofinanţate pe agenda culturală a anului 2013 pot depune documentaţia necesară începând cu data de 15 noiembrie, a anunţat ieri, în conferinţa de presă, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
Proiectele culturale pot fi depuse până în data de 17 decembrie 2012 la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, la sediul său situat în Parcul Tineretului, nr. 1, de luni până joi între orele 9 şi 14, iar vineri între orele 9 şi 12.
Primăria Sibiu a propus pentru anul 2013 SMART SIBIU, ca temă generală pentru proiectele cofinanţate prin a­genda culturală , subliniind astfel latura universitară şi academică a Sibiului.
In 2012, când tema a fost aceea a barocului, agenda a fost alcătuită din 53 de proiecte, valoarea totală a cofinan­ţărilor oferite acestora de către munici­palitate fiind de 3.868.017,00 RON.
Proiectele pentru agenda sportivă se vor depune după aprobarea bugetului local pentru anul 2013, aşa cum prevede legea.
Pentru mai multe informaţii, operatorii culturali pot consulta ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi culturale non-profit de interes general care este afişat pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu (www. ccmsibiu.ro) sau pot apela numărul de telefon al Casei de Cultură 0269/229.627. (S.M.)comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia