Tribuna
Proiecte cu finanțare europeană pentru școlile defavorizate
Proiecte cu finanțare europeană pentru școlile defavorizate

Casa Corpului Didactic din Sibiu implementează în perioada martie 2018 - aprilie 2021 patru proiecte cu finanţare din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, trei în calitate de beneficiar şi unul în calitate de partener.

Obiectivul major al acestor proiecte este creşterea calităţii educaţiei în şcolile defavorizate din regiunile vizate de proiecte astfel încât să reducă gradul de absenteism în şcoli şi să recreeze valoarea şcolii ca element de bază pentru dezvoltarea profesională şi formarea ca om. 
”Viziunea de ansamblu a Casei CorpuluiDidactic Sibiu promovează implicarea comunităţii în şcoală şi dezvoltarea de parteneriate care să sprijinerelaţia cu potenţialii angajatori din regiunile vizate de intervenţie, implicarea acestora în iniţiativele şcoliloravând ca obiectiv creşterea calităţii învăţământului şi adaptarea serviciilor educaţionale aşteptărilor pieţei muncii”, potrivit unui comunicat al casei Corpului Didactic.
Prin proiectele iniţiate, Casa Corpului Didactic Sibiu sprijină peste 3600 de persoane - preşcolari,
elevi, părinţi, persoane care au părăsit timpuriu şcoala, cadre didactice şi manageri ai unităţilor şcolare - în demersul de a promova o educaţie de calitate, adaptată nevoilor pieţei muncii şi în acord cu nevoile comunităţilor locale.
Conferinţa de lansare  va avea loc în 19 octombrie 2018, începând cu orele 13:00, în Sala de Conferinţe a Casei Corpului Didactic din Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia