Tribuna
PNL
Programul Casa Verde - 471 dosare pentru panouri solare

Programul privind in­stalarea sistemelor de încăl­zire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlo­cuirea sau completarea sis­temelor clasice de încălzire - Casa Verde, pentru persoane fizice, derulat de către Administraţia Fondului de Mediu, prin intermediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Sibiu, în judeţul nostru a ajuns la final astăzi, 30 iunie 2011.
„Facilităţile oferite de program, prin acordarea unor sume fixe din bugetul Fondului pentru Mediu, în funcţie de tipul instalaţiei alese, precum şi faptul că dosarele s-au putut depune în judeţul de reşedinţă, i-au determinat pe tot mai mulţi sibieni să-şi dorească înlocuirea sistemelor clasice de încălzire cu unele mo­derne, ecologice, şi mult mai economice”, afirmă Daniela Stoica, director executiv ARPM Sibiu.
Lansată la 1 iunie 2011, a doua sesiune a Programuluil „Casa Verde” adresată persoanelor fizice a cunoscut un real succes, în judeţul Sibiu fiind  înregistrate 471 de dosare ale persoanelor fizice, majoritatea optând pentru instalarea de panouri solare. Comparativ cu situaţia depunerii de dosare din prima sesiune a progra­mului, anul acesta s-au depus cu 114% mai multe dosare de finanţare, adaugă doamna Stoica.       (V. Ioan)
comentarii
2 comentarii

bine ca acum ne informati!
un cititor
30.06.2011 08:02
Este foarte bine!
SERBANESCU MARIA
09.07.2011 17:09
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica