Tribuna
Program modificat pentru manifestările prilejuite de Ziua Națională, la Sibiu
Program modificat pentru manifestările prilejuite de Ziua Națională, la Sibiu

Ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, se va desfășura miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Monumentul „Ostașului din toate timpurile” în fața Cercului Militar din municipiul Sibiu. Autoritățile au modificat orele de desfășurare, însă evenimentul va respecta întocmai desfășurătorul anunțat.

Astfel, premergător ceremoniei, de la ora 10.50, va fi susținut un Concert al Muzicii Militare din Garnizoana Sibiu. După intonarea Imnului național al României va fi oficiată slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor. Ceremonialul se va încheia cu depuneri de coroane și jerbe de flori.

Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv purtarea măștii în exterior.

Participarea se va face pe bază de invitație, incluzând și detașamentul de onoare.

La acest ceremonial militar sunt invitați senatorii și deputații din Circumscripția electorală Sibiu, reprezentanți ai instituțiilor statului, reprezentanți ai asociaților legal constituite și ai asociaților de revoluționari, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și reprezentanți ai partidelor și organizațiilor politice.

Asistența medicală va fi asigurată de Spitalul Militar Sibiu, în echipaj activând și un  doctor epidemiolog.

 

comentarii
2 comentarii

CACIND o fost primar,16 ani,werner no fost la niciun 1 DECEMBRIE la SIBIU
verificati
28.11.2021 16:22
Daca nu-i roman.A fost un manechin si la primarie cat a fost primar,nu avea treaba cu cetateni si nici audienta nu tinea.Prostimea l-a ales ca-i sas si un mare cinstit, numai ca pana la urma sa dovedit.
gogu
29.11.2021 18:04
Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia