Tribuna
Program de vizitare modificat la Spitalul Județean de Urgență, din cauza gripei
Laura BUCIU
893 vizualizari
Program de vizitare modificat la Spitalul Județean de Urgență, din cauza gripei
© Arhivă

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au luat măsuri după instituirea stării de alertă epidemiologică cauzată de gripă. S-a ținut cont  și de rezultatul analizei de risc efectuate de DSP Sibiu. Astfel, de vineri, 13 ianuarie 2023, accesul aparținătorilor/reprezentaților legali ai pacienților internați în secțiile non-covld ale SCJU Sibiu, este permis de luni până duminică în intervalul orar 15.30 – 17.00.

Vizita nu poate depăși 15 minute/pacient și va fi respectat cu strictețe intervalul orar menționat.

În anumite secții, accesul este limitat. Astfel, în secțiile: Boli Infecțioase, Obstetrică – Ginecologie I și II, Neonatologie I și Neonatologie II - Prematuri vizitele sunt permise, în mod excepțional, pe bază de cerere, doar cu acordul șefului de secție, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică în intervalul orar 15.30 - 17.00.

Cererea poate fi descărcată de pe site-ul spitalului. După completare, cererea trebuie trimisă pe adresa de email a secției: Obstetrică Ginecologie I: og1@scjus.ro, Obstetrică Ginecologie II: og2@scjus.ro, Neonatologie I: neonatologie@scjus.ro, Neonatologie II Prematuri: prematuri@scjus.ro, Boli Infecțioase: infectioase@scjus.ro.

În secțiile ATI 1, ATI 2 și ATI Neurologie accesul aparținătorilor/reprezentanților legali este permis tot în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, în intervalul orar: 15.30 – 17.00, tot pe bază de cerere, după aprobarea medicului șef de secție.

Vizita nu poate depăși 10 minute (incluzând timpul pentru echipare – dezechipare). Cererea trebuie trimisă pe adresa de email a secției: ATI 1: ati1@scjus.ro; ATI 2: ati.gine@scjus.ro, ATI Neurologie: ati.neuro@scjus.ro

Nu este permis accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice  de infecții acute!

„Pentru toate secțiile, aparținătorii se vor prezenta la punctul de acces în secție pentru pacienți (marcat "ACCES PACIENȚI"}. Aparținătorii vor fi preluați și însoțiți de persoana desemnată în acest sens, care va efectua și triajul epidemiologic, conform unui formular standard care va fi completat și semnat de aparținător și va fi atașat Foii de Observație Clinică Generală a pacientului vizitat. După completarea documentelor, personalul desemnat va instrui vizitatorul cu privire la modalitatea de echipare/dezechipare și va înmâna echipamentul de protecție format din: mască chirurgicală, botoșei de unică folosință ți halat de unică folosință a cărui îmbrăcare corectă va fi supravegheată. Înainte de echipare se va realiza dezinfecția igienică a mâinilor! Toate celelalte norme de conduită comunicate anterior, care pot fi regăsite în procedura afișată pe site rămân valabile.  Adresăm vizitatorilor rugămintea de a respecta cu strictețe instrucțiunile personalului în vederea limitării riscurilor și desfășurării în bune codiții a vizitării pacienților”, transmit reprezentanții SCJU Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA