Tribuna
Prognoza meteo. Vreme frumoasă de Paști, după o săptămână cu precipitații și zăpezi la munte
Prognoza meteo. Vreme frumoasă de Paști, după o săptămână cu precipitații și zăpezi la munte

Meteorologii anunță, pentru finalul săptămânii, vreme frumoasă, cu temperaturi între 17 și 19 grade, însă la mijlocul săptămânii vom traversa o perioadă rece, cu ninsori la munte, precipitații și minime între -4 și -1 grade

 

Luni

           Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse după-amiaza şi noaptea se vor semnala averse slabe de ploaie, ce pot fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale de 45-55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 23 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade. Prognoza meteo este furnizată de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

 

Marți

          Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult noros ziua, iar noaptea va deveni treptat variabil. Pe arii extinse se vor semnala precipitaţii cu caracter de aversă, sub formă de ploaie ziua şi temporar mixte seara şi noaptea. La munte precipitaţiile vor deveni treptat mixte, predominant ninsori seara şi noaptea şi se va depune strat proaspăt de zăpadă. Local, mai ales în zonele montane, cantitățile de precipitații vor depăşi 15-20 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale de 50-70 km/h. La munte rafalele vor atinge 75-90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada, în special în zona înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 11 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad.

 

Miercuri

          Vremea va fi mai rece decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua, cu intensificări locale de 45-60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 2 grade. Dimineaţa pe arii restrânse se va produce brumă.

 

Joi

          Vremea se va încălzi şi va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade.

 

Vineri și în week-end

           Vremea va fi relativ caldă şi în general frumoasă. După-amiaza şi seara vor fi condiţii de  averse slabe de ploaie.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia