Tribuna
Sevis
Prognoza meteo: săptămână caldă, cu instabilitate pe final
Sorana MAIER
3343 vizualizari
Prognoza meteo: săptămână caldă, cu instabilitate pe final

Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru primele zile ale săptămânii 12 - 18 iunie, însă spre finalul intervalului vor apărea nori și averse de ploaie.
Prognoza anunțată de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu:

 

  • Luni

Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil și izolat după-amiaza în zona de munte se vor semnala averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 grade, iar cele minime între 12 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.
 

  • Marți

Vremea se menține caldă. Cerul va fi variabil și izolat după-amiaza, la munte vor fi condiții de averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 29 grade, iar cele minime între 10 și 13 grade.
 

  • Miercuri

Valorile termice vor marca o scădere, dar vremea se menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil și izolat după-amiaza, la munte vor fi condiții de averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 grade, iar cele minime între 9 și 11 grade.
 

  • Joi

Vremea va fi ușor instabilă și valorile termice vor continua să scadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când izolat, mai ales la munte, se vor semnala averse de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 grade, iar cele minime între 7 și 10 grade.
 

  • Vineri și în week-end

Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales în a doua și a treia zi a intervalului. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 27 grade, iar cele minime între 7 și 13 grade.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia