Tribuna
PNL
Profesori din cinci școli și grădinițe, spitalizați din cauza coronavirusului
Profesori din cinci școli și grădinițe, spitalizați din cauza coronavirusului
© Arhiva Tribuna

27 de învățători, 96 de elevi, trei persoane din cadrul personalului didactic auxiliar și trei persoane din cadrul personalului nedidactic din unitățile de învățământ din județul Sibiu lipsesc de la activitățile didactice din cauza coronavirusului, transmite Inspectoratul Școlar Județean.

În urma centralizării datelor pentru miercuri, 16 septembrie, la nivelul județului Sibiu situația cazurilor de îmbolnăvire confirmate cu SARS-CoV-2 și a persoanelor izolate din cauza contactului direct cu persoane îmbolnăvite cu SARS-CoV-2 este următoarea: număr persoane confirmate cu SARS-CoV-2: opt (din care: cinci cadre didactice, două cadre din personal nedidactic și un elev); Număr persoane aflate în izolare: 113 (din care: 14 cadre didactice, trei cadre didactice auxiliar, un cadru din personalul nedidactic și 95 de elevi); Număr total cadre didactice care au avizul medicului de medicina muncii pentru desfăşurarea activităţilor online: opt.

Cadrele didactice spitalizate, confirmate cu COVID sunt de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 37 Sibiu, Colegiul Tehnic ”Cibinium” Sibiu, Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth” Mediaș, Colegiul Tehnic ”Mediensis” Mediaș și Școala Gimnazială Ațel. Elevul internat cu COVID este de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu. (L.S)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia