Tribuna
Produse de igienă pentru persoanele defavorizate din municipiul Sibiu
Sorana MAIER
734 vizualizari
Produse de igienă pentru persoanele defavorizate din municipiul Sibiu

Primăria Sibiu va distribui, începând de marți, 30 iunie până vineri, 3 iulie, o nouă tranșă de 1.000 de pachete cu produse de igienă persoanelor cu venituri reduse din municipiul Sibiu, o acțiune similară desfășurându-se în perioada ianuarie-martie 2020.

Acestea sunt distribuite prin programul „Acordarea de pachete cu produse de igienă în cadrul POAD 2020”, proiect cofinanțat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai dezavantajate persoane prin Program Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2020.

Fiecare pachet conține cinci periuțe de dinți, 300 ml de pastă de dinți, 500 ml de săpun lichid, 800 ml de șampon pentru copii, 500 ml de șampon pentru adulți, 2,7 kg de detergent pentru rufe. Produsele vor fi preambalate într-o cutie de carton cu o greutate de aproximativ 5 kg  fiecare.

Vor beneficia persoanele care primesc venit minim garantat și familiile care primesc alocație pentru susținerea familiei.

Pachetele care nu vor fi ridicate de către acești beneficiari, vor fi distribuite către copiii cu handicap grav și accentuat cu domiciliul /reședința în municipiul Sibiu și persoanele care locuiesc în așezările informale aprobate prin ordin al Prefectului județului.

Documente necesare pentru ridicarea pachetelor sunt cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie și certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original.

Fiecare persoană beneficiară va fi anunțată telefonic cu privire la data la care trebuie să se prezinte pentru ridicarea pachetului. Pachetele vor fi distribuite la Cantina Municipiului, situată pe strada Calea Gușteriței nr.22, în intervalul orar 9-15, în zilele de marți (30 iunie), miercuri (1 iulie), joi (2 iulie) și vineri (3 iulie).

„Subliniem că cei care se vor prezenta pentru ridicarea pachetelor trebuie să respecte măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării sociale pe timpul așteptării și utilizarea dezinfectantului pentru mâini pus la dispoziție de Cantina Municipiului”, transmite Primăria Sibiu.

 

 

comentarii
1 comentarii

Numai de le-ar folosi!
30.06.2020 08:20
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia