Tribuna
Producătorii care vor vinde în Piața Transilvania vor fi selectați de Consiliul Județean
Producătorii care vor vinde în Piața Transilvania vor fi selectați de Consiliul Județean

Producătorii care vor vinde, de la 1 iulie, în Piața Volantă Transilvania, vor fi selectați de reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Aceștia trebuie să depună solicitările pentru semestrul II pentru contractarea unui punct de vânzare în cadrul Pieței Volante Transilvania. Capacitatea pieței este de 180 de locuri împărțite în mai multe sectoare: carmangerie, ouă/pui, legume /fructe, panificație, produse apicole, băuturi.

Începând de marți, 2 iunie și până la data de 15 iunie, producătorii pot depune solicitările online, la următoarele adrese de email: liliana.rusu@cjsibiu.ro; susana.hebian@cjsibiu.ro, sau la sediul Consiliului Județean Sibiu,  situat pe str. G-ral Ghe. Magheru nr. 14.

Documentele necesare sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la secțiunea Piața Volantă Transilvania: http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/15260/

Evaluarea și selecția producătorilor se vor realiza conform Regulamentului de Organizare și Funcționare al Pieței Volante Transilvania,  aprobat prin Hotărârea CJ Sibiu nr. 92/2017. Lista producătorilor selectați va fi publicată pe site-ul Consiliului Județean Sibiu până la data de 30 Iunie 2020.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia