Tribuna
Tălmaciu
Procesul pentru canalizare s-a încheiat
Dan FRÂNCU
993 vizualizari

Marţi, 7 aprilie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, s-a desfăşurat ultima şedinţă de judecată a procesului dintre Primăria oraşului Tălmaciu şi SC Mega Electric Grup SRL Bucureşti. Procesul, ajuns la cea mai înaltă instanţă de judecată din România, a fost iniţiat de Primăria Tălmaciu cu scopul de a anula contractul de execuţie pentru lucrarea de introducere a reţelei de canalizare (Tălmaciu şi Tălmăcel) şi alimentare cu apă potabilă (Tălmăcel), deoarece firma executantă nu şi-a respectat obligaţiile contractuale şi au fost semnalate mai multe nereguli. În câteva zile, instanţa supremă va lua o decizie finală şi o va comunica părţilor, dar, având în vedere că nu au fost aduse elemente noi în dosar (faţă de cele prezentate la Curtea de Apel de la Alba Iulia, asupra cărora această instanţă deja s-a pronunţat), este foarte probabil ca hotărârea să fie şi de această dată, în favoarea oraşului Tălmaciu, contractul de execuţie urmând a fi reziliat. Vom reveni cu amănunte. 




comentarii
5 comentarii

Acum sa te vedem Barbule, mai gasesti o firma care sa mai taraganeze lucrurile. Cu aia ti-ai facut tu membrele cum ai vrut, acum la treaba , ca Talmaciu asta arata din zi in zi mai rau. Dar trebuia sa ne gindim ce ne asteapta, cum ai facut cu CAP ul si cu BEREA asa vei face si cu primaria, vai de capul nostru.
bebe
13.04.2009 07:43
Daca cistigi,arata Barbule ca nu a fost din vina ta.Urgenteaza lucrarile la canalizarea Talmaciului,asteptata de toti locuitorii orasului,care te-au votat pentru ASTA,nu pt. ca sa le faci celor din Talmacel Camin,drumuri etc,chiar daca si aia te-au votat.Fii PRIMAR pentru toti,nu numai pt.cei din Talmacel,ca pina acum asa te-ai purtat!Nu ti-ai uitat obirsia,e bine,dar acum nu mai fi partinitor: FA CEVA SI PENTRU TALMACIU CA SE DUCE NAIBII,CU UN "GOSPODAR"CA TINE!
paraschiva
13.04.2009 09:17
bine ai zis paraschivo un "gospodar" numai pentru el si pentru neamurile lui
bebe
13.04.2009 16:40
Daca acum era gata canalizarea ma intreb ce mai comentati domnilor comentatori.Pacat ca sa intamplat acest nefericit eveniment cu rezilierea contractului.Sper ca Talmaciu sa fie primul care foloseste reteaua de canalizare,fiind ca atat boita ,Sebesu de sus si cel de jos precum si Racovita si Turnu Rosu desii au reteaua de canalizare introdusa nu o pot folosii din cauza statiei de epurare.Talmaci are statia de epurare mai trebuie doar reteaua.Asa ca nu santem in urma celorlalte localitati.Sper sa nu uitati ca santem cu totii cetateni ai orasului Talmaciu si ca peste cateva zile vom sarbatorii invierea si trebuie sa zicem fratilor si celor ce ne urasc pe noi.
ilie
13.04.2009 20:40
frumos ai spus ilie
cineva
14.04.2009 23:19
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA