Tribuna
Jidvei
Procesul lui Dragnea, amânat pe 5 noiembrie
Procesul lui Dragnea, amânat pe 5 noiembrie
© psd.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat, în şedinţa de luni, pentru data de 5 noiembrie, începerea judecării apelului în dosarul DGASPC Teleorman, în care președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni închisoare cu executare. Dragnea nu s-a prezentat la proces, dar judecătorii au anunțat că liderul PSD a trimis o cerere prin care a solicitat amânare pentru angajarea unui avocat.

ÎCCJ trebuia să înceapă luni judecarea apelului în dosarul DGASPC Teleorman, iar apelul în acest dosar a fost declarat atât de procurorii DNA, cât și de către inculpați. Procesul a fost repartizat unui complet format din cinci judecători, condus de Iulian Dragomir.

În faţa instanţei s-au adunat, luni, câteva zeci de persoane, susţinători ai lui Liviu Dragnea care au protestat acuzând că procesul este unul politic. Au fost prezenţi şi câţiva protestatari din gruparea "Rezist", care au avut un schimb de replici cu susţinătorii lui Dragnea. Jandarmi prezenţi la faţa locului au cerut manifestanţilor să elibereze trotuarul din faţa instanţei, protestul nefiind unul auorizat, iar unul dintre Rezist-enţi a fost amendat cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe 21 iunie, ÎCCJ l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani şi şase luni închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul DGASPC Teleorman, care viza angajarea fictivă a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. (D.C.)

comentarii
2 comentarii

adria si niculuna/ l-au turnat, bata-le vina
09.10.2018 16:28
adria si niculina / l-au turnat, bata-le vina
rectificare
09.10.2018 16:29
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia