Tribuna
Prinși beți la volan
Prinși beți la volan

Doi bărbați au fost prinși beți la volan sunt cercetați penal. În cazul unuia, a fost oprit de polițiști, însă în cazul celuilalt, el a fost cel care a atras atenția, pentru că la semafor, pe Bulevardul Vasile Milea din Sibiu a oprit mașina... în mașina din fața sa.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.30, în comuna Brădeni, polițiștii au oprit o mașină condusă pe DJ 106 de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Brașov. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii rutieri au întocmit actele de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași noapte, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au fost solicitați să intervină pentru a soluționa un eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare), produs la intersecția străzilor N. Iorga – bdv. V. Milea. La fața locului, polițiștii au constatat că între două mașini s-a produs o coliziune față – spate, prima mașină fiind oprită la culoarea roșie a semaforului electric. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul șoferului care a provocat tamponarea rezultat indicat a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, domiciliat în Sibiu, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii rutieri au întocmit și pe numele lui actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de conducere sub influența alcoolului. (L. B.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica