Tribuna
Sevis
Primul zbor de la Sibiu spre Bologna. Două zboruri săptămânale, luni și vineri
Primul zbor de la Sibiu spre Bologna. Două zboruri săptămânale, luni și vineri
© Aeroportul Internațional Sibiu

Compania aeriană RyanAir a operat vineri primul zbor de la Sibiu spre Bologna, cea de-a doua destinație din Italia disponibilă de la aeroportul sibian. Echipajul și pasagerii zborului FR7537 au fost întâmpinați cu tradiționalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Bologna – Sibiu – Bologna.

Noua destinație Bologna va fi operată cu două zboruri săptămânale și reprezintă cea de-a treia rută inaugurată de compania aeriană RyanAir în 2021 la aeroportul sibian, urmând ca din sezonul de iarnă al acestui an să fie lansate zboruri directe spre Billund, Danemarca.

 

© Aeroportul Internațional Sibiu
 

De la Sibiu RyanAir are zboruri spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și,  spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri.

„Fiecare rută în parte aduce un plus de valoare și răspunde nevoii de mobilitate a comunității din regiunea deservită de aeroportul sibian, fie că vorbim de trafic de turism, trafic etnic sau pentru mediu de afaceri. Faptul că un operator aerian important a decis să se concentreze asupra Sibiului, în contextul actual, deschizând aceste noi trei rute – Veneția Treviso, Corfu și acum Bologna, este o veste încurajatoare și un argument solid să continuăm și să susținem demersurile de dezvoltare ale aeroportului. ” – a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

© Aeroportul Internațional Sibiu
„Conexiunile directe de la Sibiu spre nordul Italiei asigură nevoia de mobilitate a traficului etnic și, totodată, stimulează segmentul de trafic de turism dintre Sibiu și cele două destinații: Veneția și Bologna. Sperăm într-o dinamică pozitivă în ceea ce privește numărul de pasageri pe aceste rute disponibile de la Sibiu. ” – a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

© Aeroportul Internațional Sibiu
 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia