Tribuna
Jidvei
Primul cadru medical din Sibiu mort din cauza COVID-19: o asistentă de la Nefrologie
Laura BUCIU
2049 vizualizari
Primul cadru medical din Sibiu mort din cauza COVID-19: o asistentă de la Nefrologie

O asistentă de 49 de ani, din Sibiu, a murit, din cauza infecției cu noul coronavirus. Este primul caz de cadru medical din Sibiu mort din cauza COVID-19.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au postat, pe pagina de Facebook, un mesaj de condoleanțe după decesul asistentei în vârstă de 49 de ani.

„Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 și nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristețea care ne încearcă în aceste momente, când viața și cariera unui om care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede”, au scris, pe pagina de Facebook, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

În județul Sibiu, de la debutul epidemiei, au murit 55 de persoane.

comentarii
1 comentarii

Din pacate sant o multime de CRETINI care nu cred in existenta acestui virus si din aceasta cauza mor oameni la datorie, incercand sa salveze infectatii de CORONAVIRUS. DUMNEZEU sa o odihneasca!!.
ION
13.07.2020 15:52
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia