Continental
Tribuna
Primii trei sibieni tratați pentru coronavirus au fost externați
Primii trei sibieni tratați pentru coronavirus au fost externați
© Arhiva TRIBUNA

În județul Sibiu, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 este în creștere, ajungând luni, 6 aprilie, la 55 de cazuri. În ceea ce privește rezultatele negative, în județ se înregistrează 282 de rezultate negative.  

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 2.206 persoane izolate și 531 persoane în carantină în 7 centre de carantină de pe raza județului. Tot luni au fost externate și primele 3 persoane vindecate, ca urmare a infecției cu SARS-CoV-2.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr de peste 140 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro),  puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului în ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns unui număr de 35 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

De asemenea, de dumică până luni, Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a intervenit pentru a oferi asistență medicală de urgență, unui număr de 87 de solicitări pe toată raza județului Sibiu.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de duminică au fost aplicate 195 de sancțiuni în valoare de peste 340.000 lei, dintre care 168 de sancțiuni, în valoare de 300.000 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În aceeași perioadă, 52 de persoane au fost conduse în centrele de carantină și 784 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fără a fi identificate persoane care nu au respectat măsura izolării.

De asemenea, 6 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

 

comentarii
1 comentarii

si unde locuiesc?
06.04.2020 15:40
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia