Tribuna
PNL
Primii absolvenți ai Școlii Internaționale de Afaceri cu profil Sino-European, la ULBS
Primii absolvenți ai Școlii  Internaționale de Afaceri cu profil Sino-European, la ULBS
© Arhiva TRIBUNA
Școala Internațională de Afaceri cu profil Sino-European va organiza joi, 12 decembrie, la ULBS, ceremonia de absolvire pentru studenții care au participat la prima ediție de cursuri de afaceri chineze. Evenimentul va avea loc la ora 13, în Sala "Lucian Blaga" din clădirea Rectoratului.


Potrivit reprezentanților Școlii, în anul 2018-2019, au fost înscriși 50 de studenți, 27 dintre ei obținând certificat de absolvire.
Programul de afaceri chinez oferă cinci module: mediul de afaceri  chinez, China în economia mondială, istoria și cultura chineză, legislația chineză a afacerilor și piața financiară chineză.
Cursurile se desfășoară în limba engleză, de către cadre didactice din East China University of Science and Technology din Shanghai, una dintre cele mai mari universități din China.
În total, sunt cinci profesori: Regina (Lujin) Huang, Delei Peng, Lei Meng,  Ryan Zhao și Yiran Cao.
La finalizarea studiilor, se  eliberează un Certificat de absolvire emis de East China University of Science and Technology din Shanghai.


"Colaborarea dintre cele două universități a început în anul 2015, atunci când, în baza programului Erasmus+ Partner Countries, s-au demarat primele mobilități pentru studenți, cadre didactice și personal administrativ. Având la bază aceste mobilități de succes între cele două universități, care au permis o cunoaștere detaliată a sistemelor educaționale din țările partenere și a perspectivelor de dezvoltare în cele două universități, în luna aprilie a anului 2018, ULBS și ECUST au pus bazele unei colaborări mai ample, înființând la Sibiu Școala Internațională de Afaceri cu profil Sino-European, prin care se lansează în România programul specializat pe activități comerciale în colaborare cu China. Aceasta este prima școală înființată de către ECUST în parteneriat internațional precum și prima școală de afaceri co-înființată de China în România", spun reprezentanții Școlii. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia